Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza mafiotilor!!!!Ne vedem in gamee!!!Datii disper ca vine sfarsitu lumii =))))))))))))))) Stam nonstop ca zeliscu pana atunci ce ziceti? Stam afk 4 zile cu acelasi id nemiscati in fata casei..noapte->zi-> noapte-> zi pana atunci ? :> Ia,va delectez si cu o dedicatie mai serioasa :* numai pentru mafioti :* :

V-am pupat!! :*

Neata Tattaglia , astazi am teza si o gramada de prostii pe cap.

Nu am dormit deloc am stat si am lucrat la rezumat despre vin..off daca era nowa ma rezolva el cu rezumatu despre vin , stie mai ceva ca wikipedia omul asta :).

Haideti ca ne auzim astazi pe seara,sper sa tin antrenamentul eu daca nu adorm pana atunci.Succes la scoala nuggets.

@App vreau toata familia la antrenament,ori suntem golani ori numai suntem? vafanculo!

Mama,mama..si eu a trebuit sa fac la chimie da despre tot felu de substante,dar acum sunt ca si in vacanta ca intru in practica 2 saptamani.

Apropo,legat de referat 2 lucruri nu aveau voie sa lipseasca de acolo Carter :1. Pentru o sticla de vin trebuie cel putin 600 de boabe de struguri,2. Prieteni vechi,lemnul vechi,cartile vechi,toate sunt minunate ,daaaaaar nimic nu se compara si nu este mai bun ca vinul vechi !!!

vaffanculo* te corectez carter;) ba teroare internetu'l meu , pana acuma n-am avut probleme dar e si timpu urat afara..am ping 500:)) sper k maine sa isi revina :*

Carter am fost si eu prezent la antrenament dar din caza timpului , ping mare , relog dupa relog si tot la fel .. scz :|

Edited by MrChr1s

Bai mai dat pe spate ma , ce sa zic ai 1+ :))

• Astazi ora 19:00 Sedinta in HQ Tattaglia.Toata lumea sa fie prezenta , cine lipseste fara cerere de invoire are FactionWarn.
  • Cine nu a depus suma saptamanala (80.000$) pentru salariu are timp pana astazi ora 18:50.
  • Curg Rankup saptamana asta,fiti pe faza cine nu vine la sedinta nu primeste up.

Bun venit noilor nuggets.

Noapte buna nuggets ne auzim maine.SEDINTA foarte importanta.

Noapte buna Nugget vaii e deja 5:30 =))) Noapte buna Tattaglia