Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bai mai dat pe spate ma , ce sa zic ai 1+ :))

• Astazi ora 19:00 Sedinta in HQ Tattaglia.Toata lumea sa fie prezenta , cine lipseste fara cerere de invoire are FactionWarn.
  • Cine nu a depus suma saptamanala (80.000$) pentru salariu are timp pana astazi ora 18:50.
  • Curg Rankup saptamana asta,fiti pe faza cine nu vine la sedinta nu primeste up.

Bun venit noilor nuggets.

Noapte buna nuggets ne auzim maine.SEDINTA foarte importanta.

Neatza Tattaglia, acum m-am trezit si eu. Se pare ca esti bine dispus azi Carter :))

Mdeah Bafta in continuare nuggets [CraKeR]

Edited by Freaka da DisK

Cu ceva mai mult efort, am reusit sa dam jos b-zone din temelii. Motivul este atat de simplu incat cred ca oricine de aici il cunoaste. Am fost si noi, ca si voi, jucatori care tineau la aceasta comunitate si care s-a ridicat impreuna cu noi. Bobo, individul care ne-a dus la aceasta decizie, incasa bani de pe urma muncii noastre.

Pentru a savura si mai bine aceasta victorie ne-am facut si propriu server, adresa lui este rpg.#cenzurat# sau samp.#cenzurat#, unde putem / puteti juca samp de calitate.

Maine seara o sa dam drumu si la serverele B-Zone, dar dupa un mic redirect catre #cenzurat#, pentru a ne demonstra identitatea.

Dorim doar jucatori de calitate care nu joaca pentru averi, bani s.a.m.d. pe #cenzurat# nu o sa gasiti aceasta foame de bani, factiuni, etc. este SAMP pur.

@Multimiti speciale lui DaniSteptu, mana noastra dreapta.

cu respect pentru role-play, echipa #cenzurat#.

Asta a scris pe facebook B-zone Down.

Salutare colegi.

Forum On, server still down... urat.

I-ati auzit pe aia,ca cica dau redirect la sv si ca il tin inchis cat vor ei:))Cica vor sa faca un sv mai bun ca b-zone:))

- orice e posibil. trebuie sa ai cap pe umeri si sa stii sa-l folosesti. Edited by RyddeR