Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mi-a venit o idee.Voua ce jocuri va plac?Daca tot avem topicu,sa il folosim:)

+1,eu bat mai mult spre seriile Fifa...dar oricum imi place sa joc jocuri MMORPG,mi se par interesante.

Mi-a venit o idee.Voua ce jocuri va plac?Daca tot avem topicu,sa il folosim:)

Eu merg pe jocurile gen Assassins Creed,Far cry,Crysis jocuri first person,si in rest MMORPG(metin,lol,cabal,4story,aion,wow,mai pot continua ce de toate am jucat) ..

Dupa tot acest timp,cu parare de rau,va las!A venit ocazia mea pentru a intra in factiunea mea de vis! :)

Sper sa nu credeti ca ies pentru rank,certuri etc,a-ti fost cei mai buni colegi pe care i-am avut!Nu o sa va uit niciodata,pentru ce a-ti facut,cu ce m-ati ajutat,ce m-ati invatat!

Alcolus has left.

Dupa tot acest timp,cu parare de rau,va las!A venit ocazia mea pentru a intra in factiunea mea de vis! :)

Sper sa nu credeti ca ies pentru rank,certuri etc,a-ti fost cei mai buni colegi pe care i-am avut!Nu o sa va uit niciodata,pentru ce a-ti facut,cu ce m-ati ajutat,ce m-ati invatat!

Alcolus has left.

Bafta Alcolus pe mai departe. Tine-o tot asa.

Salutare baieti. Ce faceti? Haideti in game la antre ;)

Alcolus has left.

Succes, pacat ca pleci.

Alcolus has left.

Bafta in continuare! Iti tin pumnii sa intrii. Eu am iesit, am de invatat :| Noapte buna!

M-am gandit eu sa fac un topic pentru "Campionate" sa facem diferite activitati cum ar fii " Fifa 07 online , haxbal , Counter-Strike pe echipe si asa mai departe , deocamdanta nu am pus ideea in practica,pe viitor poate suntem o familie cu adevarat si pot face mai multe chestii cu voi.

Pana atunci , Noapte buna tuturor.

Ellusionist o sa primesti ban 1 zi, si primesti si 1 factionwarn pentru abuzul asta : - http://forum.b-zone....t-q-la-somatie/

• De acum incolo,care vad ca face orice fel de abuz il demit direct,ori jucam corect ori ne lasam de sa:mp-ul asta?..Voi credeti ca rezolvati ceva cu /q-uri? Gresiti,va acumulati mai multe probleme si sanctiuni pe cap,ai avut noroc ca , Primeai un FWClear , dar acum ramai cu cele 2 FactionWarn , deci la urmatoarea abatere nu va fii sanctionat cu rank down,ci cu demitere :).

Welcome celor noi , si noapte buna baieti aveti grija de Buci :*:)))

Ceva in genul cum am facut eu cu Lolli in Paterno cu fifa 2007? Daca e asa,ma ocup eu :*

Alcolus has left.

Amice,sper sa intri unde iti doresti. Iti tin pumnii, si o sa pun cat mai multe contracte sa zic asa :)). Bafta in continuare o sa imi lipsesti mai ales tu care ai fost cel mai apropriat coleg. Bafta inca odata! :(

Edited by Andreilolzaa

Daca nu risc,nu castig,e o sansa pe care nu o pot rata :)

Sper sa ajungeti o mafie cat mai buna.

Bafta Alcolus te susțin si poți conta pe mine, tu împreuna cu multi altii din Tattaglia mi-ați făcut cariera pe sa-mp foarte frumoasa.

Amice,sper sa intri unde iti doresti. Iti tin pumnii, si o sa pun cat mai multe contracte sa zic asa :)). Bafta in continuare o sa imi lipsesti mai ales tu care ai fost cel mai apropriat coleg. Bafta inca odata! :(

Mai ales tie o sa iti lipsesc,noi care stam la 50 de metri unu de altu:))

Bafta Alcolus te susțin si poți conta pe mine, tu împreuna cu multi altii din Tattaglia mi-ați făcut cariera pe sa-mp foarte frumoasa.

Bafta si tie!O sa ne mai intalnim!Doar nu e harta de samp asa mare:))

Eeeee Seara buna !

Ce fac mafiotii :>:>:>?

Ascultati melodia de la Signature :X:X:x

Am o sete .... parca`s burete :X in fatza mea vad numai navete .... vad numai sticle de whiskey pline :X