Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vad ca cei din Corleone se tin de glume :)) n-au treaba si se gandesc sa se ia de noi

14 are un 10 din partea mea pentru idea de rapire dar e prea clasica :))

Ma intreb "altceva mai imprevizibil nu ati gasit?" Buna gluma :))

Fain bug

Edited by Emerado

Neata Tattaglia.

Astazi 17:45 toata lumea in HQ . Ne vor ataca toata lumea ca nu avem noi onoare si deaia :)) Haideti sa mai radem putin de oameni astia care nu gandesc si traiesc virtual :))

Salut,Carter...da asa este o sa fim atacati din toate partiile :)) pentru onoarea noastra :D ... eu nu cred ca pot sa ajung doar pe la 18:00 - 18:30 deoarce trebuie sa plec la ziua de nastere la niste cunostinte.

Buna Dimineata Tattaglia.

Baieti , Carter a uitat sa zica ca cadoul de anul nou, pe langa ca da FW clear, la cei care nu au FW, le da cate 20kk si o bicicleta cu trei roti din spate :))

Eu prefer doar 20kk :)))

Neata Buna baieti !

M-am trezit si eu dupa o noapte de neuitat (am dormi 11 ore) :))

Azi war , poate cuneo va ramane si fara turful pe care il are :))

Ne vedem in joc

Chiar din prima saptamana cand m-am inregistrat pe acest server, toti erau dusmani cu Cuneo, tin minte ca, atunci care erau in Cuneo, nu aveau prieteni in alte mafii, doar pe ei insasi, cand era Cr1spy leader, credeam ca va trece un timp si se va schimba situatia, acum iarasi, numai ca alt lider, de data aceasta liderul nu are nici o treaba , a ramas aceiasi mafie , de care practic nimanui nui place, si cred ca asa va ramane mereu Cuneo , indiferent de Leader.

Salutare Factiune

Daca nu scapam de lagu asta nu mai dam noi war

Si vreau neaparat sa facem ce am vorbit in Game

Deja e stresant lagg-ul asta , de 2 saptamani nu mai poti juca calumea ca "se strica vremea" (replica lui Mefx)