Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, am venit si eu de la scoala, felicitari pentru warurile de ieri. Ne vedem in game :* . Si eu la fel mefx .... trebuie sa primesc email'ul ala...

Salutare, eu momentan am probleme cu regenerarea parolei.Sper să o rezolv cât mai repede.

Si eu am avut problema asta ieri incercati sa da-ti la fiecare 30 de minute cam asa un Recover.. Eu am dat la 15 minute si dupa 30 de minute am mai dat odata si a venit..

Salut baietii , inca nu mi-a venit Mail cu Pass :( .

Sper sa imi revina cat de curand.

Ce mai e nou prin joc ? :))

Acum am terminat antrenamentul. Ne-a spus Carter cateva lucruri destul de importante...o sa discute el cu voi.

Trimite multe "recovery password", asa am facut si eu, am dat vreo 10 consecutive si am primit e-mail.

Acum am terminat antrenamentul. Ne-a spus Carter cateva lucruri destul de importante...o sa discute el cu voi.

Trimite multe "recovery password", asa am facut si eu, am dat vreo 10 consecutive si am primit e-mail.

Ahaaa,deci ai abuzat de "recovery password" ,lasa ca o sa dau eu /report pe forum sa primesti kick,ban,suspend. Grav.grav... (nu am avut ce sa scriu,si apoi decat sa fac un post cu "Nb" ,ma iau in gluma de tine)

@Noapte buna ! :))