Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cine te-a oprit din ati spune parerea?. Daca vrei sa o spui o spui fata in fata nu spui la toti colegi sa nu se lase influentati. Nu`mi place ce ai facut, Postezi fara sa te informezi esti de prea devreme in factiune sa stii despre ceea ce ai postat. Unii nu pot ajunge niciodata la 18:00 la waruri sa stii si tu de asta nu dam war`uri pentru ca pierdem si nu prea ne intereseaza dar altii asa gandesc, minim 10 membrii nu pot ajunge la 18:00 niciodata discutia asta am avut-o acum cateva sedinta in urma tu nu erai in factiune so.

Este o parere ... daca tu nu ai timp de waruri ce cauti in mafii ?

Dute unde unde ai timp sa faci ( cu ceea ce se ocupa acea factiune / mafie / departament )

Eu mi-am facut treba si fata de Black List / Antrenamente / War deci am tot drepttul sa imi spun opinia.

Deci prin asta dovedesc ca nu am intrat degeaba aici.

Pe Scurt : Ai timp de mafie? Atunci ocupate si fa ce trebuie. Nu ai timp? Nu mai tine locul degeaba.

Asta e o observatie ia-o ca atare.

Edited by MrQubix

Cine te-a oprit din ati spune parerea?. Daca vrei sa o spui o spui fata in fata nu spui la toti colegi sa nu se lase influentati. Nu`mi place ce ai facut, Postezi fara sa te informezi esti de prea devreme in factiune sa stii despre ceea ce ai postat. Unii nu pot ajunge niciodata la 18:00 la waruri sa stii si tu de asta nu dam war`uri pentru ca pierdem si nu prea ne intereseaza dar altii asa gandesc, minim 10 membrii nu pot ajunge la 18:00 niciodata discutia asta am avut-o acum cateva sedinta in urma tu nu erai in factiune so.

Gresesti,nu conteaza de cat timp e,dar face numai lucruri bune ,iar faptul ca a venit cu un program este o idee in plus pentru mafie,fie ea buna sau rea.

Faptul ca eu am zis la sedinta in fata lui Carter cu el cum credem ca e mai bine sa facem,iar restul de 70 % au mers dupa Carter doar "sa nu fie vazuti in ochi rai" ,eu nu o sa am timp sa intru in fiecare zi de la 18:00 la 22:00,ma avantajeaza mai mult varianta cu doar o zi de war,insa pentru mafie nu e bine deloc.

Este o parere ... daca tu nu ai timp de waruri ce cauti in mafii ?

Dute unde unde ai timp sa faci ( cu ceea ce se ocupa acea factiune / mafie / departament )

Eu mi-am facut treba si fata de Black List / Antrenamente / War deci am tot drepttul sa imi spun opinia.

Deci prin asta dovedesc ca nu am intrat degeaba aici.

Pe Scurt : Ai timp de mafie? Atunci ocupate si fa ce trebuie. Nu ai timp? Nu mai tine locul degeaba.

Asta e o observatie ia-o ca atare.

Ai un +,nu te cunosc ,dar de cand ai intrat in mafie faci numai lucruri care ridica factiunea,atat cu activitate cat si cu idei,membrii de genul trebuie tinuti in factiune. Fie ca o sa fie Carter de acord cu programul sau nu,nu e nimic RAU in a avea curajul sa-ti sustii opinia ta proprie,indiferent in fata cui o faci.