Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Oasis eu am o intrebare. La liceu termin orele la 17:40, iar martea la 18:30. Cam ce ar trebui sa fac? Nu prea as putea ajunge la war la ora 18.

Păi, ori faci cerere de învoire pentru o oră, ori discuți cu Carter sau Oasis9 despre situație. Nu cred c-o să fie nevoie în fiecare zi de învoire.

Apropo, bine-ai venit.

Ce denumiri drăguțe la reputație. :)) Noapte bună celor care s-au dus la somn!

Păi, ori faci cerere de învoire pentru o oră, ori discuți cu Carter sau Oasis9 despre situație. Nu cred c-o să fie nevoie în fiecare zi de învoire.

Apropo, bine-ai venit.

Cum adica ce denumiri dragute la reputatie? :))

Apropo, bine-ai venit.

Apropo, cum intru intr-o echipa de asasini?

Cum adica ce denumiri dragute la reputatie? :))

Păi, uită-te și tu. Sunt denumiri noi, de exemplu: „Impeccable”, „Veteran” (are Kelton), „Extraordinary” etc.

Iar în legătură cu echipa de asasini... Trebuie să te ia Carter sau Oasis9 ca asasin, dar asta pe parcurs... Trebuie să dai dovadă de profesionalism, într-un cuvânt.

Ma pun la somn baieti.

Ne auzim maine. Noapte Buna !!

Noapte buna si tie amice!

Hmmm... cred ca am evoluat la deagle.. totusi.. am castigat si eu un event deagle :X

Hmmm... cred ca am evoluat la deagle.. totusi.. am castigat si eu un event deagle :X

Bravo ma :))

Noapte bună, mafioți. Vorbim mâine, se pare că iar nu pot ajunge la ședința săptămânală... O seară plăcută celor care mai stau.

.. pe viitor incearca sa vi la sedinta..

noapte buna :)

Ma pun la somn baieti.

Ne auzim maine. Noapte Buna !!

Noapte Buna

;)

Noapte Buna

;)

Noapte bună, mafioți. Vorbim mâine, se pare că iar nu pot ajunge la ședința săptămânală... O seară plăcută celor care mai stau.

Noapte Buna

;)

Noapte buna strengarilor! Ne vedem maine in joculet!

Vise placute !

ON: Mersi Oassis :P

Noapte Buna

;)

Bravo ma :))

.. pe viitor incearca sa vi la sedinta..

noapte buna :)

Păi eu încerc de fiecare dată măi Oasis, dar din păcate de fiecare dată Sâmbăta sunt plecat de acasă... E cam aiurea ora, măcar de-ar fi ziua, în jurul orei 14:00.

ON: 'Neața, băieți. Ce mai faceți? Ne vedem puțin mai târziu în joc, acum mă pun să rezolv niște cereri în Photoshop.

Păi eu încerc de fiecare dată măi Oasis, dar din păcate de fiecare dată Sâmbăta sunt plecat de acasă... E cam aiurea ora, măcar de-ar fi ziua, în jurul orei 14:00.

ON: 'Neața, băieți. Ce mai faceți? Ne vedem puțin mai târziu în joc, acum mă pun să rezolv niște cereri în Photoshop.

Ce Photoshop folosesti? Si eu mai fac chestii, check signature. :D

Ce Photoshop folosesti? Si eu mai fac chestii, check signature. :D

Folosesc Photoshop CS5 Extended. Am văzut semnătura și userbar-ul. Tu faci ceva .GIF...

Ce lag imensc este pe server, am dat un relog și acum nu mă mai pot loga, clar. Nu-mi apare căsuța cu „Login...”.

Folosesc Photoshop CS5 Extended. Am văzut semnătura și userbar-ul. Tu faci ceva .GIF...

Ce lag imensc este pe server, am dat un relog și acum nu mă mai pot loga, clar. Nu-mi apare căsuța cu „Login...”.

Same situation here.