Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vreau sa va multumesc pentru primirea cu caldura in familie pe data de 06.02.2013.

Din pacate astazi mi-am depus demisia, din motive personale. Dupa cum imi voi calcula timpul necesar, ma intorc alaturi de voi. Daca nu dispun, cel putin voi accesa jocul in factiuni mai putin costisitoare timpului dedicat. Daca aveti nevoie de ajutor, sunati-ma, vi-l ofer cu placere.

Carter, multumesc pentru sansa acordata. Al doilea lider important evolutiei mele.

Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva. Toate cele bune. Pastram legatura.

Edited by RTS John Oanca

Vreau sa va multumesc pentru primirea cu caldura in familie pe data de 06.02.2013.

Din pacate astazi mi-am depus demisia, din motive personale. Dupa cum imi voi calcula timpul necesar, ma intorc alaturi de voi. Daca nu dispun, cel putin voi accesa jocul in factiuni mai putin costisitoare timpului dedicat. Daca aveti nevoie de ajutor, sunati-ma, vi-l ofer cu placere.

Carter, multumesc pentru sansa acordata. Al doilea lider important evolutiei mele.

Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva. Toate cele bune. Pastram legatura.

Oanca, nu ma asteptam sa pleci chiar si tu :(, imi pare rau ca trebuie sa iesi din familie.

Sper sa te mai reintorci candva. Sa sti ca mi-a facut placere sa am un asa coleg si cred ca tuturor le-a facut placere.

Multumim ca ai fost alaturi de noi...Bafta in ceea ce vrei sa faci mai departe :(

neatza baieti:)

vai ce meci superb aseara...pana acum nu eram pasionat de fotbal dar dupa meciul de aseara sunt stelist convins :)

pacat ca nu a castigat..chiar merita la ce joc frumos au facut

Neatza lume! Astazi e ziua in care aratam lumii cine suntem, si mai exact, ce putem. Din pacate nu pot fi la ora 18 in HQ pentru ca am scoala pana tarziu, dar voi intra pe la 8 (cel sigur, daca nu mai am nicio treaba). Sa dati tot ce puteti la war!

Edited by Naga

Guys Guys Guys Guys! :X Azi nu merg la liceu :)) sunt motivat pentru ca am maine olimpiada la peda :))) so! liber toata ziua :X

Ne vedem in-game... mai am vreo` 5k sec de stat in jail :X un rob reusit aseara :) Vorbim in-game:)