Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Carter sa sti ca aproape plang pentru ca pleci. O sa imi fac o semnatura sa o pun in amintirea ta. Daca se da wipe se duce dracu tot... Eu acu dupa toate evenimentele ma bag la somn. Vorbim maine ! Noapte buna !

CARTER SUCCES PE VIITOR.IN TOT ACEST TIMP DE CAND SUNT IN TATTAGLIA M-AM SIMTIT CEL MAI BINE ALATURI DE TINE CA LIDER SI TOTI MEMBRII ACESTEI FAMILY.

TE :* :* :* :* :* CARTER

sa_mp_009.jpg

Numai dramatizati lucrurile , viata merge mai departe si trebuie sa va distrati :)).

Nu am jucat niciodata pentru turfuri,nu am jucat niciodata pentru victorie,am jucat mereu pentru voi,pentru Tattaglia pe care o vedeti acum,pentru Tattaglia care a fost inainte,si tot timpul acesta am jucat numai pentru voi,fara voi distractia in acest joc numai era,dar asta nu inseamna nimic,totul se sterge cu buretele :) , eu unul nu voi uita momentele petrecute alaturi de voi,asa cum au fost.Nu uitati niciodata ce scop a avut Tattaglia , si daca noi nu am obtinut cele 2 orase cum au facut-o alti asta nu inseamna ca Tattaglia a fost o mafie urata sau etc,voi sunteti voi si lumea a fost mereu o gura sparta :) , Succes Tattaglia cu acest post pun capat carierei mele in aceasta familie.

Succes Carter. Respect pentru tine. Chiar daca nu te cunosc atat de bine..nu mai am cuvinte.. :|

Succes în continuare, [F4L]Carter!

Felicitări pentru tot ce-ai realizat în această mafie. A ajuns una deosebită, ai pus accent foarte mare pe respect, responsabilitate și seriozitate. Puține mafii sunt ca Tattaglia, nu știu dacă îți va mai putea conduce cineva această familie clădită de tine...

Edited by TOV Tomyy

Numai dramatizati lucrurile , viata merge mai departe si trebuie sa va distrati :)).

Nu am jucat niciodata pentru turfuri,nu am jucat niciodata pentru victorie,am jucat mereu pentru voi,pentru Tattaglia pe care o vedeti acum,pentru Tattaglia care a fost inainte,si tot timpul acesta am jucat numai pentru voi,fara voi distractia in acest joc numai era,dar asta nu inseamna nimic,totul se sterge cu buretele :) , eu unul nu voi uita momentele petrecute alaturi de voi,asa cum au fost.Nu uitati niciodata ce scop a avut Tattaglia , si daca noi nu am obtinut cele 2 orase cum au facut-o alti asta nu inseamna ca Tattaglia a fost o mafie urata sau etc,voi sunteti voi si lumea a fost mereu o gura sparta :) , Succes Tattaglia cu acest post pun capat carierei mele in aceasta familie.

Bafta Carter mai departe. Imi pare rau ca numai esti lider si nu am reusit si eu sa ajung in aceasta familie frumoasa. :)

@ Mai demult mi-ai zis ca daca o sa fii lider, o sa faci treaba buna, accepti playeri cu level mic si o sa-i cresti.. Uite ca asa sa intamplat. Bravo !

Dovada : Mai sus, uite ce rau le pare ca ai lasat lideru.

Iti urez mult succes in viata reala, e mai importanta ca un joc..

@ Scuzati ca postez aici.

Carter nu uita ai fost un don bun ;) Si vei ramane o legenda ;)

Dar cel mai mare lucru e CA ESTI BO$$ TATI =)))

Hey hey hey, spammerilor, look at this:

Nu am filmat tot din pacate :-<.

Bafta mai departe carter, multa sanatate in viata.

:)) mare spam mare :))

F4L Carter - M-ai chemat aici in Tattaglia dupa plecarea lui Mefx ca sa refacem Tattaglia. Cred ca amandoi am ridicat mafia asta in astea 2-3 saptamani cum n-a mai facut-o nimeni.

Bafta Ma Frend :) We are the true FAMILIA :X

Bafta mai departe Bro :* Imi pare rau ca ne lasi :(

Ai fost cel mai bun lider pe care il poate avea o mafie.

Sper sa iti poti rezolva problemele din viata reala si...cine stie poate o sa ne mai auzim candva si in joc :D