Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Deci clar... Saptamana asta numai la chestia asta ma gandesc. Imi pare rau, dar totusi, familia e mai importanta. Mult succes in viitor bo$$! Sper sa nu ne uiti. Imi vine sa plang, al naibii sfarsit. :(

Bafta carter, ai fost un leader exceptional.Datorita tie mi-am facut un "viitor", trecutul nu se sterge cu o guma de sters,cum ai spus tu.Mereu o sa imi aduc aminte de tine si unde am crescut pe acest server. Numa' bine fratele meo.Sa iti dea Dumnezeu binecuvantare sa treci de momentele astea grele prin care treci acum.Remember Carter.

Edited by Andreilolzaa

Încă o zi ban :-/

... Poate te trezesti civil pana revii daca se da wipe cand se alege noul lider

Edited by Sheennn

Nu am mult timp in familie , Dar Carter mi-a dat o impresie buna inca din prima zi ,Si vreau sa-i multumesc prin acest mesaj pentru sansa ce mi-a acordato de a intra in familie , Sper sa-ti rezolvi problemele si sa revi printre noi Take Care Don Carter .

Buna dimineata! Sper sa imi scoata ban-ul astazi.

Bafta mai departe Carter, ne cunoastem de multa vreme, am avut si cearta aia Antrenor vs. Antrenor (dar nu am bagat-o niciunul de seama si am continuat sa fim prieteni). Am venit in Tattaglia sa ajut cu ce pot, cum pot si imi pare rau ca nu am avut timp sa iti demonstrez anumite lucruri. Succes mai departe, si nu ma uita :*

Sincer imi pare foarte rau de Carter. A fost unul dintre cei mai buni lideri. Sper sa iti rezolvi problemele din RealLife, si ce ai spus este adv : Familia este pe primul loc. Sper sa ne mai auzim candva, multa bafta sa ai. REMEMBER [F4L]Carter !!!!!!!!!!!!!!!!

Buna Dimineata , Imi pare foarte rau ca a plecat [F4L]Carter , deoarece era un lider bun si stia sa-si faca treaba dar viata merge inainte , BAFTA Carter !!!!!!

Neatza... :(. Ma tot gandesc intruna la cum ar fi Tattaglia fara Carter si care va fi noul lider. Oricine ar fi, nu va dati demisia, suntem un colectiv pana la urma si trebuie sa ducem mafia asta departe.

Frouz sper ca nu te superi dar ai facut un sign super si l-am luat si eu ca amintire pentru Carter.

Stai linistit ZoRRo, deaia l-am facut sa fie purtat de cine doreste:D

Ma bucur ca iti place !