Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna baieti,cred ca maine nu o sa ne mai revedem. Cred ca acesta este ultimul meu post aici.Ati fost toti niste colegi de care nu o sa uit si cele 5 luni petrecute aici nu au fost o pierdere de timp. Respect:Mitza,Naga,dany,sheen,aligod,musiqq,carter,oasis(fara suparare daca am uitat pe cineva). Sper sa ne mai revedem si in alte factiuni.

Acest post l-am facut in caz ca va fii wipe.

sal baieti imi pare bine de cunostinta si sper sa ramanem prieteni in continuare, cred ca in aceasta mafie superba, excelenta este ultima mea noapte si ultimul post.....

Edited by armeanantonio

Da,bine,remember Carter,bine,bine... o sa ne lipsesti(pbftaaahahahaha)

Nu posteaza nimeni p-aci sa discutam? Chiar nu am chef de monologuri prin care sa va spun

ca imi pare bine sa ne vedem si ca vom lua tot LS pentru ca doar al doilea lucru ar fi adevarat...

Acesta este ultimul post aici. Andreilolzaa, Sheennn, Mitza, FrouzZ, DanyGoodBoy, paradox si ceilalti colegi, ati fost niste amici exceptionali, mi-a parut bine ca am facut cunostinta si imi pare rau de alegerea facuta de noul lider. Chiar eram un colectiv bun, cel mai bun. Respect pentru fostii mei colegi si sper sa tinem legatura in joc. Bafta Tattaglia si bafta Carter! Un lider exemplu, care nu juca pentru turfs, ci pentru membri. Salutari Tattaglia!!!

Felicitări, Diesel, mă bucur că se mai dau şanse celor care au fost Lideri şi există înţelegere, nu cum era înainte cu anumit Owner, când dacă cineva renunţa, chiar după ce făcea treabă, dar avea probleme, renunţa din diferite motive, nu mai avea nicio şansă. Felicitări, Diesel! Felicitări, Kelton, că încă mai dai şanse. :)

Mi-a Facut placere sa fac parte din aceasta mafie . Bafta baieti sa aveti grija de voi , poat ce sti ne vom uni iara . :D

Edited by STD Raw

Dragii mei fosti colegi, Mi-a facut placere sa lucrez cu voi, Acesta sper sa nu fie ultimul meu post din aceasta sectiune, poate-poate, ne vom mai revedea.. nu stim niciodata ce ne rezerva viitorul.. Vreau sa va urez MULT NOROC! sper din tot sufletul sa pastram legarura, Tattaglia, a fost si va ramane in sufletul meu:)

Va pup:* Si citam din Tonyy: " Noapte buna, si vise erotice!" Ne vom mai vedea noi.. candva :) Bafta!