Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Uitati cu cine avem noi alianta, cei din Corleone dau /report ca facem spam pe /wt, poftim in cine avem noi incredere :

=> 0:19-0:20, 0:43 ( Alexutzu222, Oasis si NuDX. dau report ), 0:54 Razvan14 ii zice lui dRE sa ne dea ban, deci dRE nu e de vine, dar ciudat ca Bitica isi face prietenii pe la spate, Collonelu, Meghy, Yusuf etc.

De acum inainte aveti grija ce prieteni va faceti pe B-Zone, numai tradatori.

AiMEER, ce mai contează, banul rămâne...asta e, a fost vina noastră...dar dacă cei care au dat report, am văzut că e spam, de ce nu au dat /setfreq 0 şi au dat /report..

Nu..gata, incetam sa ne mai prostim. Ne facem de ras..

Ar trebui..

Stiu ca e vina noastra, dar nu inteleg de ce cei din Corleone au dat report ? Totusi avem o intelegere cu ei, ne ajutam si ei ne dau in gat asa pe fata ?

Exista si genu asta de oameni. Tre sa-i intelegem ...

Salutareee !

Topic deschis. :X

Stiu ca e vina noastra, dar nu inteleg de ce cei din Corleone au dat report ? Totusi avem o intelegere cu ei, ne ajutam si ei ne dau in gat asa pe fata ?

Asta zice mult despre caracterele unora. Lasa, se intampla..si de astea.

Ce oridine mă? de când dă Admin 2 ordine la Admin 3 :-? mă rog..n-am prins nici un war eu în seara asta, poate vineri..

Nu stiu ma :) Dar asa am vazut in chat, a zis Razvan14 "da-le ban" si dRE a actionat.