Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba da spamm-eri sunteti...

S-a lasat Freddy.

Oricand prietenas :* Cum a fost azi la waruri ? Organizare buna ?

Dintre cea mai buna, sKillz si Diesel on de la 18:00, 200p diferenta pe HQ Cuneo (edit by DieseL, ai scris Stracci) . la Mall am iesit cu 20 de minute inainte. Pe HQ au fost putine probleme ( Vreo 7 kick-uri pentru desync ) De la ei normal. In rest taca paca, daca erati si voi rupeam marca.

Edited by TOV DieseL
greseala

Dintre cea mai buna, sKillz si Diesel on de la 18:00, 200p diferenta pe HQ Stracci. la Mall am iesit cu 20 de minute inainte. Pe HQ au fost putine probleme ( Vreo 7 kick-uri pentru desync ) De la ei normal. In rest taca paca, daca erati si voi rupeam marca.

Stai ca nu inteleg, ati atacat HQ Stracci si i-ati batut la 200 pct diferenta ? Cine a luat best-uri ?

Ce s-a intamplat la war-uri?Cum mai arata harta?

Avem HQ Cuneo, turf-ul acela de la Mall si HQ nostru.

Best a luat 0merta.

Ba ce pot spune este ca imi este putin somn, HQ CUNEO pardon. Best-uri la toate war-urile le-a luat 0merta, 75 pe HQ Stracci, 54 la Mall, 19 pe HQ.

http://imagnet.ro/images/gi3H6.png - > Check mickule.

75 pe Cuneo, ce tot ai cu Stracci? O sa ii visezi la noapte.

Deja se lasa cu multe posturi, faceti conferinta pe Skype daca vreti sa discutati.