Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Incetati cu LS-ul si mai ganditi-va si alt ceva nu la war, astazi de exemplu am facut ceva frumos alaturi de GSB si VTB.

A si ca tot este la moda " ;) " maine daca nu suntem peste 30+ la war nu vom da /attack. " ;)".

Poze de astazi :

A fost o zi de war cam proasta, mai ales cu GSB-u.. Dute ma aveam 100hp si dintr-un glont de deagle raman cu 10. E normal? Damage Hack la maxim. N-ai un cheat, nu esti nimic.. deja unu din RTD a luat ban pe motiv cheats. Sa fim seriosi multi folosesc aim sau no recoil.

Termina cu acuzatiile.Da si eu mor dintr-un glont, nu-i nimeni pe langa mine si mor dar nu incep sa plang la discutii ca x si y is codati.Vrei sa incepem un razboi Verdant-GSB ? (cum o fost Tsar si Red Dragon), mai bine vezi-ti de treaba :).

Felicitari pentru waruri baieti (eu n-am avut nervi si pentru ultimu war), am plecat si eu, bafta.

Edited by GF Synth

Salut , back de la ,,cumparaturi''.

Termina cu acuzatiile.Da si eu mor dintr-un glont, nu-i nimeni pe langa mine si mor dar nu incep sa plang la discutii ca x si y is codati.Vrei sa incepem un razboi Verdant-GSB ? (cum o fost Tsar si Red Dragon), mai bine vezi-ti de treaba :).

Felicitari pentru waruri baieti (eu n-am avut nervi si pentru ultimu war), am plecat si eu, bafta.

Defapt razboiul dintre tsar si red dragon a inceput de la altceva.

Felicitari pentru war-uri,ne-am descurcat superb,felicitari GSB pentru turfurile cucerite,felicitari Vietnamesse Boys pentru waruri,felicitari tuturor !!!!!!!!!!!!!!!!

Hai sa ne antrenam sa tragem un glont :X

Astazi 13.09.2013 vom face diferse activitati, sper sa fiti in numar cat mai mare.

Maine 14.09.2013 ora 14:00 vreau sa facem o sedinta inainte de noul sistem de war, vom discuta mai multe chesti...vreau ca maine sa va vad in numar cat mai mare, sa nu vad invoiri pentru ca va fi o sedinta foarte importanta inaintea inceputului de scoala.

Daca mai vad un comentariu inutil primiti factionwarn in game. Nu va ganditi doar la afurisitele alea de turfs ca nu pentru aia jucati samp, o mafia nu insemana decat war, facem si alt ceva. Cat despe war-ul de astazi vreau sa felicit Green Street Bloods pentru ca au fost destul de multi la war si au ascultat, noi am fost in - cu 5-6 membri de baza, ei aveau diferenta de timp pana ajungeau la zona. Maine sedinta, diseara facem ceva event-uri.

Edited by Bogdan phR