Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, acum am ajuns și eu acasă.. mă duc să mănânc ceva și o să intru și eu în joc, dacă facem activități.

@Iar se dau 29084378945378924578923547892357892378952378945789234589723495827345923784598237495732459237859387592347851394571298742983749283741298371958347 restarturi?

Hai că eu mă duc să mă culc.. ne auzim mâine la ședință.. noapte baftă.

GF Vlad face +1.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Neatza all! Eu am plecat la scoala X( ne vedem in game la 14:30

Lol ai si incepu scoala:O?

On:Neatza italienilor :)) ce faceti?

Cred ca orele de war o sa fie iaras 18:00 - 22:00. Ne vedem in game. I-am trimis lu kelton acum o luna :)) PM si cica probabil o sa fie iar 18:00 - 22:00. Speram.

Edited by LeR666

Neata akm m-am trezit si eu.Am auzit ca azi o sa avem inca un rank 4.Cred ca o sa fie de la 20:00-22:00 programul pt ca multi sunt la scoala dupa-amiaza si ies pe la 7-8

@@R0LLs, Si pana acum au fost multi de dupa masa;), cei de dupa masa o sa intarzie putin, nu e ok de la 20 la 22, mai bine 18-22.

Pai daia s-a 18:00 - 22:00 ca sunt unii dupa masa si macar sa prinda si ei 3 waruri :)).. Cum spui tu daca o sa fie 2 ore de war devenim factiune pasnica:)).

Buna dimineata.

2 ore de war pe zi,asta insemand 6 ore pe saptamana eu zic ca e mult prea putin dupa mine,suntem MAFII ce doamne iarta-ma,war-urile sunt principala activitate a mafiilor,nu mai vorbiti de alte activitati ca dupa parerea sunt doar asa de fatada,in plus de asta nu este obligatorie prezenta mai putin la antrenament care e doar unul pe saptamana si la sedinta unde nu faci altceva decat sa stai sa asculti,dupa mine nu poate fi numita activitate.