Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

NoNameNoFace, Spawn, .special., [GF]fox, Darius., CristiFlorea, Zotag, Cari3. aveti de platit cate 5k pana maine dimineata deoarece nu ati venit la antrenamentul de aseara.

Eu am teme multe si ora de engleza! nu pot veni la war dar incerc sa ajung in game pe la 20:30. Bafta la war!

Mai ai 5 ore de scris, ar cam trebui sa vi :) lasand gluma la o parte.

Gata cu invoirile, inactivitatile legate de scoala....si eu am scoala...si eu dau teste si eu sunt clasa a 11-a si am pretentia la voi sa veniti :) Sa nu credeti ca scapati cu cereri de inactivitate deoarece nu sunt obligat sa va tin in factiune pana la vacanta de vara...:) mai ales cei ce sunt in clasele 5-10 cand nu prea se face nimic.

Edited by Bogdan phR

Salut Baieti !

Am intrat si tu putin la PC, inainte sa ma apuc de Teme.

Nu m-am dus azi la antrenament din cauza ploii ...

Macar ajung la war :))

Ne auzim in game peste o ora, doua .

Salut, am ajuns si eua casa acum, sunt cam obosit asa ca o sa stau 1 ora in pat dupa ma apuc de scris la mate :(, ne auzim deseara la war`uri :*

mai ales cei ce sunt in clasele 5-10 cand nu prea se face nimic.
Vezi ca aia de cls a 8a au examen :*

Salut. Daca nu o sa mai fiu ON, sa stiti ca este ori din cauza curentului ori din cauza netului...in zona mea este o vreme foarte nasoala.Acum 5 minute mi-a venit curentul, pana acum mergea doar o faza..Bafta

Felicitari pentru war-urile de azi,nu stiu de ce s-a salvat decat un ss...nu am mai patit.

Noapte Buna ma bag si eu in pat,ma simt naspa.

Buna seara baieti si felicitari pentru war-uri! Avem marea parte din Los Santos si e mare lucru, GSB au multi rank 4+, ganditi-va si la asta:). Cu timpul vom fii mai buni, nu trebuie sa va dati demisia daca pierdem turfs, ele vin si pleaca.

Felicitari pentru waruri,cat timp suntem pe primu loc in LS n-ar trebui sa ne doara capu :)),estem SAFI.

Brb,meci,deja 0-1 :-J,3-0 cu shalke astia ne dau vreo 4 si noi vrem sa mergem in Primvara,imi place de Reghecampf asta :))

Chill mă, a fost nașpa azi cu hackerii ăia.. nu m-a mirat că F4L Carter a dat attack, dacă și în seara de revelion el e băiat, stă pe sa:mp și dă attack.

Hai că mă uit la meci, vorbim mai încolo puțin.

Sa vedeti si voi ce se intampla pe la mine :))

Va place?

103638448-d99ba24c-d2f1-45c2-9da3-7af7d2d6607a.jpg 103638672-cb9ba733-834d-4912-aa71-dd96165e40e3.jpg

103638588-f557bfd9-d70d-41ed-a36c-73fdfa366d61.jpg

103639422-8d767fe0-af3e-43d2-810a-b1fd71d988c7.jpg

103638595-cf6be4d1-4d50-4e7e-8611-ed5de3bc295d.jpg

:))) , mdea,asta e prea tare :)) . Pharell,iti pica curentu ... nu esti prea prietenos cu e-on . Poate joi ramai on si luam tot ce am pierdut ieri.

Salutare Verdant,se pare ca insfarsit s-a facut dreptate dar din pacate prea tarziu MULT prea tarziu,acest jucator rupea "modurile interzise" inca de cand era in 69 Pier Mobs,din pacate dureaza foarte mult pana sunt prinsi dar macar e bine ca mai exista si admini care-si fac treaba,RESPECT !

Edited by NewLife

Maine 03.10.2013 ora 18:45 vreau sa fiti in numar cat mai mare la HQ pentru war, in caz ca lipsiti si nu aveti cerere de invoire veti primi factionwarn.

Sunt multumit de voi in ultimul timp nu avem deloc plangeri...si chestia asta ma bucura, observ ca am facut un grup destul de unit si puternic.

Astazi am facut cateva event-uri si vom mai face si maine...Sambata vom mai face ceva organizat cu El Loco Cartel.

O seara placuta, succes maine la scoala/liceu.