Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Numai probleme cu liderii "Verdant Family", parca ar fi lasat Carter putin "ghinion"...de nimeni nu reuseste mai mult de 3 luni sa stea ca lider aici...ah

Pacat mare...

@, Prietene tu ori esti bataie de joc a copiilor la scoala de iti fura aia si ultima moneda din buzunar ori ai niste probleme la "mansarda" :-? Nu stiu zic si eu. Mai bine iti vezi de treaba ta ca te-a bagat nimeni in seama.

Edited by pH Cristi95

@, Prietene tu ori esti bataie de joc a copiilor la scoala de iti fura aia si ultima moneda din buzunar ori ai niste probleme la "mansarda" :-? Nu stiu zic si eu. Mai bine iti vezi de treaba ta ca te-a bagat nimeni in seama.

Prietene, stai in banca ta, si pentru cultura ta generala, nu am nici un fel de problema la scoala, si stai calm, nu mai apuci tu rank 4, cu find stau pe tine, pana cand mi se rup chiloteii in rime.

Si..scuze Pharell, tu m-ai ajutat in joc, dar asta nu conteaza prea mult, si conteaza cine ma cam intuit catre acest lucru, si asta nu se va termina asa, si gsb o sa aibe un ghinion stati voi calmi, vad ca sunt un fel de 'weapon' dar o sa trag si invers.

Si chiar daca din cauza lui Rasta am luat ban, totusi macar el imi spune pe fata, nu pe la spate, si trestii la fel, cand am fost cu el in stracci era prea smecher................................................................si..contractul nu a fost platit, gsb a fost despartit, frumoasa rima nu?

Edited by rozOPT8

Ce-mi place de astia :)),n-au alta treaba decat sa bage bete-n roate la toti,ce viata trista pe ei doamne...nici nu vreau sa-mi imaginez ce fel de oameni sunt astia in RealLife... :-t

PS:Daca nu ma bagi pe "Black-List" esti degeaba.

Inseamna ca tu nu sti ce a facut Pharell multor "prieteni" , pai Trestiii, rasta, Salamanderz0r , se uita prin alte factiuni sa gaseasca motive sa dea pm la kelton repede, alexbz si raduku din cauza lui au pierdut liderul. Dar ce vrei frate sa-ti dea dumnezeu dupa ce ai facut atata rau? Nu mai vorbiti in necunostinta de cauza ... :-J

FELICITARILE MELE XSYZER PENTRU CA AI REUSIT SA-L DESCOPERI PE ACEST MARSAV.

Chiar imi pare rau de tine Pharele mai ales ca ne ziceai la fiecare war sa scoatem codurile si sa jucam corect, aveam de gand sa imi cumpar unban sa revin peste 4 luni aici. Acum nu mai are rost, ti-am zis ca kerS e un pisat de om si ca nu trebe sa stai la taclale cu el.

P.S Cand ma duc in Valcea ii #cenzurat# o bataie sa o tina minte pentru asta.

Ne auzim pe skype.

Remember Capo Crimini- Pharell, lider scos aiurea cum a fost scos si a lu Rieker, pacat.

Salut , eu sunt noul leader Verdant Family sper sa facem impreuna o treaba buna , subleader-ul nu va fi schimbat .

* In legatura cu war-urile de ieri sunteti invoiti deoarece nu am avut leader .

** Discutii deschise, fara posturi aiurea gen ( salut , ce faceti ) .

Edited by SPRITES

Welcome celor noi.

Pacat pentru cele 2 zone pierdute...sa speram ca le recuperam samabata.

Noapte Buna am iesit si eu.