Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

V-ati apucat toti sa va lasati de sa:mp, a? :)) Bafta-n continuare Cristi (bajat bun) si Denis si cine si-a mai dat demisia, succes in RL.

Bona sera, acum am intrat si eu la PC, vad ca avem forum nou.. ce faceti?

Test șțăîșțâ.

Edited by MC Crew

Felicitari pentru war-uri,nu conteaza ca am pierdut 1,il recuperam samabata.

Noapte Buna.

Edited by MC dariuS

Salutare tuturor, trec si eu cu un salut pe aici...este mult mai bine fara samp, am timp si de altele.

Sper sa nu se supere nimeni ca am trecut cu un salut pe la factiunea mea de suflet, ascultati in continuare de varumiu deoarece nu este problema tin mereu legatura cu el legat de factiune si de conducerea ei. Voi reveni si eu in curand, momentan imi vad putin de treaba si la fel va sfatuiesc si pe voi, din cate vad treaba nu prea sa schimbat... in continuare pe locul 1 :)

Am lasat acolo cateva vedete care daca vor ramane in continuare nu prea aveti probleme : Newlife, Rainman, Hunter, MaxDefected, Hunter, [mR].Silviu, Toxic, Cristi . :*

Nu uitati ca avem tatuat pe spate : " Alone we stand no chance, united we shall rule them all "

Edited by Bogdan phR

Salutare tuturor, trec si eu cu un salut pe aici...este mult mai bine fara samp, am timp si de altele.

Sper sa nu se supere nimeni ca am trecut cu un salut pe la factiunea mea de suflet, ascultati in continuare de varumiu deoarece nu este problema tin mereu legatura cu el legat de factiune si de conducerea ei. Voi reveni si eu in curand, momentan imi vad putin de treaba si la fel va sfatuiesc si pe voi, din cate vad treaba nu prea sa schimbat... in continuare pe locul 1 :)

Am lasat acolo cateva vedete care daca vor ramane in continuare nu prea aveti probleme : Newlife, Rainman, Hunter, MaxDefected, Hunter, [mR].Silviu, Toxic, Cristi . :*

Nu uitati ca avem tatuat pe spate : " Alone we stand no chance, united we shall rule them all "

Pe Hunter. l-ai facut de 2x ori vedeta, desi nu prea e :))

Te asteptam cat mai curand inapoi..

Salut. Trec si eu cu un post pe aici, deoarece eu ma las de samp, majoritatea playerilor sunt fericiti dar alti sunt suparati. Stiu ca am cauzat probleme multor persoane si printre care si prieteni care ii cunoastem chiar si de ani. In aceasta seara m-am gandit ca este un nimic sa ma joc samp, la cate jocuri am, eu aleg sa ma joc jocul 'life' deoarece este mult mai bine, am timp pentru prieteni, pentru scoala, pentru prietena, pentru toata lumea. Nu sunt atat de stresat. Inainte cand eram in factiune, vai pff iau fw daca nu ma duc la sedinta sau la war.

Am stat si eu in Verdant o vreme lunga si in El Loco, alaturi de SPRITES, NESTEA, PHARELL, RIEKER, MRSILVIU, KENZO(razvanvr6), diese, skilz, spawn, ciccio, squiz, qubix, sebi009, xander, [mr].stricatu ( striker), montana, cipri, robert, etc..

Sper sa ma iertati, dar este cam aiurea, deoarece este un joc. Oricum multa bafta in viata reala, mai baieti, in Verdant am stat cel mai mult timp 3-4 luni. Eu sincer ma simt o legenda pentru Verdant, imi amintesc cand eram platit sa aduc jucatori buni in factiune, cand am luat primu best in verdant cu 15-14 eram smecher rau..spargeam monitoru primu best in verdant. Totusi am cucerit Los Santosul de cateva ori impreuna, cand sa piarda rieker aveam 23 turfuri..apoi a luat raducu si a pierdut tot, apoi roata, si etc..bft

La revedere,

sa-mp-061-3_zps0893b7a4.png

KERS,[69]DANONE.,xsyzR

Edited by Daniel199 ABUZCAMATAR4LIFE