Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut. Acum am ajuns și eu acasă. Felicitări pentru war-urile de astăzi, din păcate am stat doar la primul war, mâine o să fiu prezent la toate :). Noapte bună celor care se culcă.

Ce faceți?

Baieti bafta multa! Au fost 3 luni superbe. M-am prostit si eu o data si m-am ars. Jucati cinstit de-acum, n-are rost sa va prostiti putin si sa stricati o munca de lunga durata. Spor la 72/72!

Bafta nab :*, pacat ca ai luat ban, nu trebuia sa bagi wallu da tu betmen betmen.. Vb pe skype :* nab.

Bună seara, doamnelor, acum am ajuns și eu acasă.. mă duc să mănânc ceva și intru și eu în joc, la war-uri.. ce faceți?

@Baftă-n continuare, Chuck ! Ești o fată OK, poate vei reveni printre noi :).

Felicitari pentru waruri,suntem o forta,sper s-o tinem tot asa sa fim mereu uniti si la bine la greu,o sa vina si vremuri mai putin bune,daca reusim sa trecem peste v-om avea doar de castigat,felicitari inca odata,verdant power !

Noapte buna.

Am iesit si eu, noapre buna, felicitari pentru prenstatia de azi si tin sa va felicit pentru activitatea vostra in special :)

Toate ca toate dar azi am topit tot ce ne`a iesit in cale :)))) sper sa o tine tot asa si vorba lui Newlife probabil ca o sa vina si vremuri mai grele si sper sa ramanem la fel de uniti :*