Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Merge serveru baaaaaaaaaa :))

Taigar mai avea oleaca si isi baga cutitu in vene daca nu revenea:))

Taigar ieri a avut diaree excesiva cred :-?? :))

Edited by CarBBoN19900

Salutare Verdant,back de la scoala.

@@kennyS, Veziti ba copile de treaba ta acolo,esti un amarat de rank 2 si esti mare smecher,macar eu am realizat ceva pe serverul asta spre deosebire de tine care esti ...sa nu zic ce,hai guritza si veziti de treburile tale acolo,oricum nu pupati mai mult de 2 turfuri cat sunt eu in Verdant,hai S@L. Nu-mi mai mentiona numele meu pe la toate posturile tale fara rost ca imi faci notificari aiurea ;).

@@kennyS, Ce ai realizat tu ma ? =)),nu vad legatura dintre RPG 2 si RPG 1,in plus de asta am fost lider si aici spre deosebire de tine care ai fost si esti un necunoscut sa nu zic altceva,in legatura cu cearta,cine a inceput tu sau eu ? mie nu-mi place sa ma cert cu nimeni dar nu-mi place nici sa fiu calcat in picioare de astia ca tine care se trezesc sa comenteze aiurea,eu mi-am exprimat doar parerea despre cum ati cucerit voi acel turf la discutiile Verdant,nu ti-am mentionat numele tau pe nicaieri,nu vad de ce te agiti asa,oricum sti si tu ca daca nu se oprea serverul si mergeam pe zona va rupeam ca de fiecare data ;).

Edited by NewLife

@@kennyS, Veziti ba copile de treaba ta acolo,esti un amarat de rank 2 si esti mare smecher,macar eu am realizat ceva pe serverul asta spre deosebire de tine care esti ...sa nu zic ce,hai guritza si veziti de treburile tale acolo,oricum nu pupati mai mult de 2 turfuri cat sunt eu in Verdant,hai S@L. Nu-mi mai mentiona numele meu pe la toate posturile tale fara rost ca imi faci notificari aiurea ;).

Ti-am dat +1 =))))))))))))

Inchidele gura:))))))))))))))

Usor ma periculosule :))) .

Cat despre turfuri, calmati-va nu se intampla in fiecare zi sa pice serverul asa. Asta e am pierdut, dar puteam sa si castigam asa. N-are rost sa va stresati aiurea cand stiti ca alea se recupereaza intr-o ora.

Ne vedem in-game. cius

Usor ma periculosule :))) .

Cat despre turfuri, calmati-va nu se intampla in fiecare zi sa pice serverul asa. Asta e am pierdut, dar puteam sa si castigam asa. N-are rost sa va stresati aiurea cand stiti ca alea se recupereaza intr-o ora.

Ne vedem in-game. cius

Frate,nu-i suport cand vad ca se baga aiurea,cat timp nu i-am mentionat nicaieri numele lui si nu aveam NICI O TREABA cu el de ce se baga ca musca-n lapte ?

Frate,nu-i suport cand vad ca se baga aiurea,cat timp nu i-am mentionat nicaieri numele lui si nu aveam NICI O TREABA cu el de ce se baga ca musca-n lapte ?

Stii bine ca majoritatea doar gura e de ei. Lasa-i in lumea lor si mandreste-te ca ai "fani" :)) .

Salut am ajuns si eu acasa acum :( ma pun sa mananc ceva si dupa sa scriu, e posibil sa intarzii la war :*

@, O sa vada ei desera /id Newlife si cu asta am zis tot :))))) stii tu new mai bine

Oh da :)),nu va mai agitati dati /id NewLife si calmati-va,la ei e invers,dati /id NewLife si dupa dati /q :)).

Edited by NewLife

Felicitari pentru waruri,am egalat recordul Verdant Family maine sper sa-l depasim,am luat si best cu 32 sunt B0$$.

Noapte buna.

/id NewLife= /q

Mari jucatori sunteti voi ma :))), nu-ti dai seama care-i mai bun, sau in cazu` meu iti dai ;) (Modestie).

Maine la 20:30 spam pe /f pentru record. Cius

Bine ca nu a vazut Rossi. ce am scris eu cu tine pe /f la spam =))

@, sal ofticatule. a fost lider si pe 1, nu numai pe 2. ai realizat atat de multe incat nu ai auzit de stracci de pe 1, mare smecher.

a fost unul dintre gloriosii oameni care a ajutat la cucerirea a doua orase, urmand sa fie lider stracci. dar ma rog. te ia gura pe dinainte.

Felicitari pentru waruri,nici nu mai stiu pentru a cata oara la rand am reusit sa cucerim LS-ul am pierdut numarul,eu am terminat cu warurile pe astazi,6k jail...

JustSmile furi curent,S@L [imgur](http://i.imgur.com/7HWBhzP.png)

Noapte buna.

17-2 > 17-5, Si oricum n-ai valorea mea :( .

Cius.