Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut.. am terminat și eu școala, urmează semestrul al doilea.. au, o luăm de la capăt :(.

Nu prea am chef de war-uri.. sper să rezist măcar la prima oră.. a fost o zi foarte urâtă..

Ne citim în game sau aici pe forum. Baftă!

Sa nu va asteptati sa cucerim LS-ul in urmoatoarele 2 saptamani. Eventual in 3-4 luni, pana se formeaza o echipa inchegata, pana atunci, certuri, war-uri pierdute, etc. Obisnuiti-va cu ideea ca asa e intr-o mafie "la inceput de drum".

Noapte buna, eu am iesit, de maine vacanta :D

Nu a fost o zi prea buna pentru noi...ne revenim pe parcurs sunt.

Sunt curios ce vor face gsb cand vom avea rank 4 daca abea acum cand ei 40 si noi 30 ne bat la 95-90.

Asai , a fost o seara NASPA , eu o sa stau cat pot de mult aici sa-l ajut pe asqwe si pe levyy , chiar daca e prima factiune , eu am mai jucat pe server cu al cont si ii cunosc destul de bine pe Asqwe si Levyy . Le sunt dator .... Nu plec pana nu VERDANT nu ajuge Stapana LS

Vennom , daca nu te duci rambo , castigi , daca te duci rambo , te duci cu 5-7 odata , pe victor si pe IUSTI i-am salvat de 3 ori , Trebuie sa ascultam de ASQWE si de LEVYY ei se straduie si noi ne ducem rambo :(

@,pai da cum :)) trebuia sa se stabileasca campionii intergalactici la fifa 11 :)) ( aseara eu/think am batut cu 3-2 la SETURI pe dookie/outz/misu) deci practic pana in seara asta suntem campioni intergalactici.

Hai campionule ca bag si eu FIFA 11 si te bat. Te anunt cand.