Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare baieti. Abia acum am apucat sa ma uit pe forum .. ma bucur mult ca v-ati mai amintit si de mine.

Si nu, nu m-am operat pe creier =))), am avut peritonita perforata.

Nu voi mai putea sa fiu chiar atat de activ o perioada (sper sa fie scurta) pentru ca obosesc foarte repede stand pe scaun, deoarece n-am voie sa mananc atat cat as vrea, dar la waruri tot intru.

Voi face un efort sa intru maine la 8 si vreau sa faceti si voi.. daca suntem +20 nu garantez ca luam tot dar hq-ul tot il luam.

Salutare baieti. Abia acum am apucat sa ma uit pe forum .. ma bucur mult ca v-ati mai amintit si de mine.

Si nu, nu m-am operat pe creier =))), am avut peritonita perforata.

Nu voi mai putea sa fiu chiar atat de activ o perioada (sper sa fie scurta) pentru ca obosesc foarte repede stand pe scaun, deoarece n-am voie sa mananc atat cat as vrea, dar la waruri tot intru.

Voi face un efort sa intru maine la 8 si vreau sa faceti si voi.. daca suntem +20 nu garantez ca luam tot dar hq-ul tot il luam.

Welcome back ma nub ;)

Eu zic sa nu intri la war, ca mie ca iei numai worst-uri.

Sigur nu ti-a gasit ceva si pe creier ? :( Aveam si eu sperante ca iti voi spune: ,, Ti-am zis eu '' :))

@, Salut! Welcome back, am auzit si eu ca ai fost operta... nasol asa. Chiar daca nu am prea avut timp sa interactionez cu tine datorita faptului ca nu am prea fost in mafii doar departamente sper sa am acum.. pentru ca suntem colegi >:D<<'>

Maine luam cel putin hq asta garantez si eu ;)

Au venit si ceva baieti cat de cat "buni" la arme, gen eu si csmn =))

@@South Blacky07, Ba tu tare multe sperante iti faci, si tu ar trebui sa fii operat la mana dreapta.. ca esti praf cu ea =))

Eu am iesit noapte buna!
Maine am scoala pff.. nici nu stiu daca sa imi pun cartile/caietele cu mine =))

Noapte buna aveti grija de voi!

@pH zEk0, adevarat, nu prea le am cu mana dreapta, pentru ca eu nu stau in fata PC-ului cu mana in ,, chiloti '' uitandu-ma la fetite ,, aparte'', ca tine. Cei drept, esti campion olimpic la asta, cumde nu esti la Soci in Rusia inca ? :))

Eu am iesit baieti , noapte buna!

Neata all !

Welcome Back Levy >:D<<'>

Welcome celor noi !

@REGE Prodek dute si scrie la istorie fisele alea si lasa forumul :)))

BA am uitat de fisa =)) si am avut 2 saptamani la timp. Abea acum imi zici? nici portofoliu la romana nam terminat

Salut ce faceti?
Acum am ajuns si eu de la liceu..

Nu a fost prea misto azi sa zic asa :)) ma scos la tabla la mate.. era sa iau 2 =))

Da nu-i bai, ne auzim in game, abia astept war-urile :X

O saptamana in plus vacanta, uiui )

Fa-te bine , ca de vacanta o sa mai ai timp !

Salut,salut. Tocmai ce-am ajuns si eu de la liceu, cum sta treaba ?

Treaba sta foarte bine , am venit si eu de la scoala fara nici o nota proasta <3 !

Salut ce faceti? Acum am ajuns si eu de la liceu.. Nu a fost prea misto azi sa zic asa ma scos la tabla la mate.. era sa iau 2 Da nu-i bai, ne auzim in game, abia astept war-urile

Daca ti-as fi profesor te-as tine numai in " Stai jos , ai 2 "