Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Exista vreo tastatura care nu are CAPS-LOCK? As avea nevoie de una.

@Asqwe, dupa un egal, o victorie si o infrangere asa urata..

Scoate tasta CAPS-LOCK, e greu? :))

A fost cam urat la war-uri. Nu va mai duceti tot timpul dupa petele alea de pe mini-map, cautati o zona buna si stati acolo, daca va tot plimbati aiurea pe turf, cel mai sigur muriti si scoateti scor negativ. Na, inteleg ca vreti "best member", dar nu are vreo valoare, mai bine jucati cu cap, d-asta il aveti, sa-l folositi.

Da, salut.. ne vedem la war-uri, pana atunci bafta.

@South Blacky07 si eu ce-am zis? o.O Mie sincer chiar nu-mi pasa ca am luat bestu' ala ieri :)) Doar ma simt mai bine ca am fost pe + la 2/3 war-uri..

Edited by Bradleyy

Scoate tasta CAPS-LOCK, e greu? :))

A fost cam urat la war-uri. Nu va mai duceti tot timpul dupa petele alea de pe mini-map, cautati o zona buna si stati acolo, daca va tot plimbati aiurea pe turf, cel mai sigur muriti si scoateti scor negativ. Na, inteleg ca vreti "best member", dar nu are vreo valoare, mai bine jucati cu cap, d-asta il aveti, sa-l folositi.

Da, salut.. ne vedem la war-uri, pana atunci bafta.

Re sublideru meu nab, acum am venit si eu de la antrenament...

Eu zic sa ascultati de Asqwe / Levy, sa nu mai mergeti aiurea pe turf pentru ca nu rezolvam nimic, si dupa cand nu prindem attack voi sunteti nemultumitii. Acum, dupa cum ati vazut, nu prea are cine sa dea attack, deci ne va fi foarte greu. Daca avem 1 war pe zi, trebuie sa muncim sa il castigam, nu sa luam best ma, ca nu fac nimic cu bestu ala .... mai bine sa castige gang-ul decat sa iau eu best...asa ar trebuii sa gandim cu totii.

Salut! Vreau sa va zic cate ceva, sper sa bagati la cap, deoarece e important.

Ceea ce a spus Aqwe aseara, este adevarat. Ca a zis ca nu a zis la nervi, a avut foarte multa dreptate. Sper sa nu se mai intample sa zica ceva Asqwe sau Levyy. sau stiu eu cine, pentru ca sunt vreo 2-3 in factiune inafara de Levyy. si Asqwe care stiu cum sta treaba la un war si vor binele acestei mafii, si un grup mic sa faca total opusul. Se va vedea in 2-3 saptamani care sunt membri care vor sa faca treaba si care sunt "albinutele".

Succes tuturor la waruri si sper sa facem rezultate pozitive in seara asta.

Neata colegii, ce faceti?

@,pune poza din primul meci cand AM CARAT MECIUL IN SPATE

Hai toti pe joc lasati spamul aici.

Si asa se joaca lol cu Asqwe si Levyy. ... :)))

http://imgur.com/JBcHeYR ( ultimul era levyy..nu se vede din cauza de la item..)

P.S: Levyy. e PRO ! :))

SUNT PRO !

2 cvadra cu katarina intr-un meci 32/7/9 https://picasaweb.google.com/114171193397407537571/February14201402?authuser=0&feat=directlink

Edited by REGE Prodek

Buna dimineata ce faceti?

Eu acum m-am trezit.. mai stau putin pe acasa si merg la mormantare cred.. sau vad eu

Sper sa ajung la antrenament :))

Ne auzim bafta.

Buna dimineata ce faceti?

Eu acum m-am trezit.. mai stau putin pe acasa si merg la mormantare cred.. sau vad eu

Sper sa ajung la antrenament :))

Ne auzim bafta.