Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ultimul post pe care-l fac aici și pe comunitate, mi-a făcut plăcere să vă cunosc, sper să vă distrați în continuare și să ascultați de Levy și Asqwe. Am intrat aici doar pentru a ajuta gang-ul să se ridice, fără să-l cunosc pe Asqwe sau Levy, însă au intervenit mai multe chestii și a trebuit să renunț la toate chestiile inutile. Nu cred că mă voi mai reapuca vreodată. Vreau să vă urez mult succes în ceea ce faceți și sper să faceți orașul Los Santos negru! Blacky, ai grijă de grupare și stai calm, într-o bună zi vei ajunge unde vrei (Dreams come true) ;) Zek0, tot nab ești, mi-a făcut plăcere să te cunosc, Levy, într-o bună zi vei fi cel mai bun la LOL, mult succes :)) Asqwe, continuă tot așa, ești pe drumul cel bun. Nu prea știu ce să mai spun, nu mă pricep la despărțiri de genul.. :)) Multă baftă!

Cum am putut să uit de Magnum X(? Mulțumesc pentru program, ai grijă ce faci prin joc, încearcă să te obișnuiești cu arma aia care nu prea îți place :))

Câteva poze din perioada asta, restul nu le găsesc :(

:(, nu te voi uita niciodata bro, tinem legatura, imi pare rau de alegerea pe care ai facut-o, dar stiu ca este spre binele tau :)

Mult succes in viata reala si sa ajungi ceea ce ti-ai propus.

@ sa nu mai postezi in topicul demisii, toti mai primim cate un FW, dar trecem peste.

@, facem si noi cum am facut si in Red Dragon Triad :D Felicitari pentru rank!

Edited by Magnum96

@@xSorin, Modu ala se face cu un fel de program, dar in mafii cred ca e interzis, daca nu ma insel inlocuiesti ceva fisiere sau adaugi interfaceditor.asi ceva in gen, cea ce nu e legal pentru noi

@@xSorin, Modu ala se face cu un fel de program, dar in mafii cred ca e interzis, daca nu ma insel inlocuiesti ceva fisiere sau adaugi interfaceditor.asi ceva in gen, cea ce nu e legal pentru noi

E legal, doar la waruri e ilegal. Si eu as putea baga modul lui Kewl, dar e interzis ca e mod CLEO.

@iFlash , imi pare rau de tine, chiar nu vreau sa ma cert cu tine dar tu esti chiar culmea, cu orcine te certi.

Incepi sa ma faci slab, fara sa fiu incalzit, incepi sa ma jignesti si sa te dai smecher.Dar orice nas are un nas, asa ca te-am facut grav la duele incalzit si ti-ai dat /q de oftica.Sper sa iti revendici comportamentul, e de tot rasul frate.

@iFlash , imi pare rau de tine, chiar nu vreau sa ma cert cu tine dar tu esti chiar culmea, cu orcine te certi.

Incepi sa ma faci slab, fara sa fiu incalzit, incepi sa ma jignesti si sa te dai smecher.Dar orice nas are un nas, asa ca te-am facut grav la duele incalzit si ti-ai dat /q de oftica.Sper sa iti revendici comportamentul, e de tot rasul frate.

Iar incepeti certurile ma :-W

A fost bine in seara asta, speram sa aducem macar 20k in plus in seif :))

ijR0gKC.png

Ultimul post pe care-l fac aici și pe comunitate, mi-a făcut plăcere să vă cunosc, sper să vă distrați în continuare și să ascultați de Levy și Asqwe. Am intrat aici doar pentru a ajuta gang-ul să se ridice, fără să-l cunosc pe Asqwe sau Levy, însă au intervenit mai multe chestii și a trebuit să renunț la toate chestiile inutile. Nu cred că mă voi mai reapuca vreodată. Vreau să vă urez mult succes în ceea ce faceți și sper să faceți orașul Los Santos negru! Blacky, ai grijă de grupare și stai calm, într-o bună zi vei ajunge unde vrei (Dreams come true) ;) Zek0, tot nab ești, mi-a făcut plăcere să te cunosc, Levy, într-o bună zi vei fi cel mai bun la LOL, mult succes :)) Asqwe, continuă tot așa, ești pe drumul cel bun. Nu prea știu ce să mai spun, nu mă pricep la despărțiri de genul.. :)) Multă baftă!

Cum am putut să uit de Magnum X(? Mulțumesc pentru program, ai grijă ce faci prin joc, încearcă să te obișnuiești cu arma aia care nu prea îți place :))

Câteva poze din perioada asta, restul nu le găsesc :(

Bafta bro, eu pe tine te stiu din FBI, mi-a facut placere sa te cunosc, succes in viata reala si in tot ce ti-ai propus sa faci, daca o sa te reintorci sa ma anunti, iar eu o sa te ajut cu ce imi sta in mana.

In rest ce faceti? eu am 2 ore de tic, una stau moaca si la celalta dau un fel de lucrare.Ne auzim cand ajung acasa bafta.

Doamne =)) auzi la el, cine se cearta ba? Inseamna ca nu sti de gluma. Am dat /q ca n-am mai vrut sa stau, ai probleme? Auzi la el :)) am dat /q de oftica. Se vede ca ai 12 ani :-J.

Ai probleme ca ma cert "cu oricine"? Tu in fata mea esti un nab, si-atat.

A, da, cine sufera?

dQClouL.png?2?8392

Salut, am venit de la scoala, ne auzim in game. Sper sa pastram cele trei teritorii si sa mai luam cate ceva :-S

Edited by iFlash

Haideti sa fim cat mai multi on in seara asta, sa continuam perioada buna pe care o avem.. A trecut ceva vreme de cand am avut acelasi chef de joc pe care il am acum :))

Jocul nu mai are chef de tine.. :)) Eu nu ma duc la antrenament deci cred ca o sa intru mai devreme, o sa ma mai si incalzesc inaite :)) . Saptamana asta sper sa scot si eu pe plus, sapt trecuta am avut -2 :( .

@, of, te pui pe invatat puiuc? =))

Eu dau test la info maine, da nu imi invat mi lene.. Le stiu face cred...... oricum 4 puncte din oficiu mai mica nu iau =))

Ma bag la un lol cred, ne auzim.

Salut baieti, ce faceti ?

Eu nu stiu de voi, da am dat test la mate... si am facut ..lafel cum trage si levyy, deci va dati seama ...

Meh, ne vedem la war, ma duc sa ascult niste muzica sa ma pregatesc

S@LP@

Hai baietii azi inca 4 turf-uri <3 !

Aha.

Frumos numar pe /members, ce sa zic...

Noroc ca avem HQ. Daca o tineti tot asa nici HQ nu o sa mai avem.

Aici ma refer la cei care nici nu s-au silit sa apara azi.

sa_mp_007.png

Edited by VDT Magnum

Eu am iesit noapte buna ne auzim maine, cred ca dau test la info..

A fost cum a fost azi, dupa ce a luat tot serveru crash am ramas doar eu si iflash pe zona de langa hq.. si 6 gsb ne-au facut.. am luat worst, dar m-am revansat si am luat si un best =))

Ne auzim maine noapte buna :*

Ce superb. Am tras ca nebunul de calculator, s-a dus hardu', imi pare rau ca n.am fost alaturi de voi decat primul war (si ala mai mult down). E bine ca avem HQ, m-am cerut invoire pe azi, sper sa nu am si pentru maine. Vedem ce facem, pwp.