Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti, am vazut raportul final la waruri, ce sa zic... e binisor.

Pe cat se poate, inercati sa fiti prezenti si voi la mai multe waruri, deoarece daca suntem mai multi, le facem fata mai usor celor din GSB. Ati vazut si joi seara ce batuta le-am dat in 30 de oameni.

Cei care aveti scoruri negative in fiecare saptamana, am un sfat pentru voi: incercati sa stati cat mai mult in grup, nu mergeti niciodata la war 3-4. Fiti mereu macar 5-6 chiar 7 impreuna.

Oricum, sunt sigur ca vom mai discuta despre asta si la sedinta.

Ba esti jneboon ?

Na valoare [uS]blacky07 - scor total 52-21 (+33) ;)

Baieti, am vazut raportul final la waruri, ce sa zic... e binisor.

Pe cat se poate, inercati sa fiti prezenti si voi la mai multe waruri, deoarece daca suntem mai multi, le facem fata mai usor celor din GSB. Ati vazut si joi seara ce batuta le-am dat in 30 de oameni.

Cei care aveti scoruri negative in fiecare saptamana, am un sfat pentru voi: incercati sa stati cat mai mult in grup, nu mergeti niciodata la war 3-4. Fiti mereu macar 5-6 chiar 7 impreuna.

Oricum, sunt sigur ca vom mai discuta despre asta si la sedinta.

Magnum,noul lider Verdant ! :))

Clar baa m-am facut de ras , am omorat jumatate de server care era pe black list cum a omorat Hitler jumatate de planeta si nu am putut intreba o fata pe samp daca vrea sa stea cu mine :)):)) #-o #-o #-oX_X X_X

Clar baa m-am facut de ras , am omorat jumatate de server care era pe black list cum a omorat Hitler jumatate de planeta si nu am putut intreba o fata pe samp daca vrea sa stea cu mine

Cauta "Audrey Bitonii" pe google si vorbeste cu ea! :))

Hai noapte buna!Ne vedem la sedinta(pe lol :)) )

Clar baa m-am facut de ras , am omorat jumatate de server care era pe black list cum a omorat Hitler jumatate de planeta si nu am putut intreba o fata pe samp daca vrea sa stea cu mine :)):)) #-o #-o #-oX_X X_X

Ia sa vedeti ce tupeu imi fac pana la urma :)) Da nu baa ca asta am zis si acum o saptamana si nu am mai intrebato

Duminica, 09.03.2014 la ora 21:00, va avea loc sedinta saptamanala.

Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc si nu au cerere de invoire vor fi sanctionati cu FactionWarn !

Poate iar faceti campionat inergalactic de mancat seminte :))

=)) Edited by VDT Magnum