Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza baietii, aseara din motove tehnice ( net pron furculita ) nu am mai ajuns si la ultimul war. Astazi nu voi intra , este ziua mamei mele si o sa petrec putin timp cu ea.

Multa bafta la wars, ne vedem miercuri.

La multi ani mamei tale Blacky!

Salutari ce faceti?

Acum am ajuns si eu acasa, ne auzim in game mai tarziu, plec putin de acasa :D

Termina ma cu dume dinastea, ca inchide iar Asqwe topicu, nu-mi pasa ce faci :))

P.S.: Sper sa nu faci ceea ce ai zis duminica la sedinta pe /wt =))

Ba, unii sunteti VARZA ba :-J

Acuma nu zic ma sa nu faceti -, dar la fiecare war ma? Hai las-o ma.

In plus, Asqwe urla la voi sa nu mergeti intr-un loc, voi fix acolo mergeti si cedati 3-4 fraguri aiurea.

Invatati sa va pozitionati, nu mergeti la war ca orbii.

@, La ce scoruri am avut si eu a fost o zi proasta :)) 3-1 , 1-1 , 0-0 deci ce sa mai zici... haideti ca ne auzim joi ca maine plec in ibita si nu o sa ajung acasa deloc ma cazez la hotel , iar joi dimineata la ora 8 ma examinez la traseu sper sa iau permisu :))

Ba, am facut si eu - azi, chiar -3, niciodata nu am mai facut asa un scor slab ca azi...

De asta am zis ca mai ai o zi proasta, mai faci un -, dar nu la toate warurile. Care face - la toate warurile, nu e degeaba, ci trage mafia in jos.

Degeaba e cine face scor egal, cine face numai -, trage mafia in jos si ne incurca.

Asta e, sa vedem maine... Noapte buna, am iesit.

BAAA deci nu credeam ca exista asemenea oameni ex: Myair omu de cand a luat lider in 69 (pe pile)

Si-a schimbat total parerea despre acest joc el care cand eu eram in 69 imi zicea pe /f ca acest joc e de rahat si ca poate sa-si ia oricand ban ca nu-l intereseaza acuma, gata omu e lider vad ca acuma ii place jocu numai are nici o problema,si nu l-au votat si astia pe unu care chiar merita.Puneti-va intebarea de ce?

Cine este de acord cu mine va roggg dati un +1

VA UREZ NB LA TOTI!!!!!!

Edited by rTn K0rS

BAAA deci nu credeam ca exista asemenea oameni ex: Myair omu de cand a luat lider in 69 (pe pile)

Si-a schimbat total parerea despre acest joc el care cand eu eram in 69 imi zicea pe /f ca acest joc e de rahat si ca poate sa-si ia oricand ban ca nu-l intereseaza acuma, gata omu e lider vad ca acuma ii place jocu numai are nici o problema,si nu l-au votat si astia pe unu care chiar merita.Puneti-va intebarea de ce?

Cine este de acord cu mine va roggg dati un +1

VA UREZ NB LA TOTI!!!!!!

Te-ai gasit tu sa vorbesti: http://i.imgur.com/DZV5bz0.jpg

Buă dimineaţa.

Chiar dacă nu a fost o zi aşa bună pentru waruri, trecem peste, trebuie să învăţam să ne poziţionăm mai bine şi să nu mai mergem rambo mereu, părerea mea. Oricum, nu sunt în postura să vă trag la răspundere pentru faptele voastre, ci liderul şi subliderul au dreptul. Sper ca în această seară să facem un "joc" bun şi să câştigăm câteva zone. Am înţeles că zonă pierdută cu Pimps poate fi atacată decât la 21:07/10 (atunci când au dat atac ei), ceea e ce puţin posibil să prindem noi.

O zi bună.

Pai tu imi arati mie poze de acum 2000 de ani numai zi cum a fost spune cum e.

Eram newbie atunci daca aveam level 4-5 sa zic, si poate chiar vroiam sa-mi satisfac niste pofte de unde sti tu?

Prin asta demonstrezi ca esti un nimic. Nu te-am jignit niciodata si desi m-ai jignit atunci ca atat te ducea capul vad ca si acum continui cu faze de-astea urate.

Si pana la urma care-i problema ta, ce te bagi tu aiurea in seama?

Nici macar nu sti despre ce e vorba asa ca taci.

Edited by rTn K0rS