Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noroc baieti, ce faceti? Acum am ajuns si eu de la scoala si am zis sa intru putin pe forum. Imi reiau meseria de spammer :)) Mai vorbim in joc pe /f ;)

Mda. Si eu care credeam ca in GSB sunt spammeri, da vad ca si aici am cu cine ! Ne vedem la waruri .

Stii cum e ,prinzi undeva sa faci +1, ori faci ori numai faci :))

Edited by S4F Necomercial

Salut baieti, am ajuns si eu acasa dupa o zi cam obositoare.

Ce faceti ? Vad ca doar spamm-ati pe aici, da nu-i bai.

Intrati la war sa-l vedem pe Levy cum sufera, va dau bilete zona VIP.

Ce sa mai spun... GG PENTRU WARS BA <3

Deja 7 turfs, cu 2 rank 4 ... ce mai .. <33

Sper sa fiti lafel si saptamana viitoare, sa incercam treptat-treptat sa facem LS negru.

Noapte Buna.

Salut ce faceti?
Ne auzim maine, felicitari pentru war-uri

Tot asa si o sa luam LS in curand.

Mama ce ciuda pe ce-i din GSB.. sa dus "valoarea" lor aia care dau 3/3 ahaha

Ne auzim bafta.

Au fost destul de ok warurile din seara aceasta, poate pe viitor o sa fim si mai buni. Oricum felicitari pentru activitate, 31/40, nu-i rau deloc :-?? Mai vorbim in joc;)

Edited by Anaconda XD

Felicitări tuturor! În această seară am fost o echipă adevarată. Ne-am coordonat şi totul a ieşit bine, cu unele scăpări. Sper ca de săptămâna viitoare să ne întărim forţele, să ne antrenăm şi să dăm tot ce-i mai bun din noi :)

Bravo baieti saptamana asta sa zic ca a fost mult mai bine decat ma asteptam, fata de saptamana trecuta cand nu eram nici 22 la war acum la un 30 constant eu zic ca e bine, turfs-urile vin si pleaca o daca esti pe val si in a 2-a zi esti jos nu trebuie sa ne bucuram foarte mult de aceste zone pentru ca asa cum le-am castigat putem sa le si pierdem...Sambata antrenament si duminica sedinta unde o sa vorbim mai multe.

Postati-va Evidentele aveti timp pana sambata seara.

Baaaa m-am dus sa ma uit cu ala la meci mai multi nervi mi-am facut, mai bine ramaneam la waruri.Sunt intr-un fel dezamagit ca a luat bataie Dinamo cu 5-2 si fericit ca am mai luat cateva turfs.Si ne-am pus pe picioare cat de cat

Salutare tuturor, am revenit si eu de afara ca a avut cumnatu niste probleme cu masina si a trebuit sa fug de la ultimele 2 waruri...imi pare rau o sa revin saptamana viitoare iar la toate warurile si dupaia o sa plec in romania sa ma operez la genunghi si o sa stau la pat deci o sa fiu alaturi de voi :)

@ P.S : Lasati voi astea cu "Sa dus valoarea GSB" si chestiile de genu asta pentru ca nu este frumos sa barfiti atat o mafie sau un gang... TERiTORIILE SE CASTIGA ASA CUM SE SI PIERD REPEDE. mai calmi ca dupaia va faceti nervi cand o sa pierdem si o sa plangeti majoritatea ca X nush ce si Y lafel etc...stati calmi bucurati-va pentru voi acolo ca e urat...adica faceti ce vreti voi dar nah.. :*

Mare dreptate ai! La randul lor, si ei or sa rada de noi, dar totusi noi trebuie sa ii respectam pe ei.

Care se pricepe ma in Photoshop sa imi faca si mie un avatar?

Salutare tuturor, am revenit si eu de afara ca a avut cumnatu niste probleme cu masina si a trebuit sa fug de la ultimele 2 waruri...imi pare rau o sa revin saptamana viitoare iar la toate warurile si dupaia o sa plec in romania sa ma operez la genunghi si o sa stau la pat deci o sa fiu alaturi de voi :)

@ P.S : Lasati voi astea cu "Sa dus valoarea GSB" si chestiile de genu asta pentru ca nu este frumos sa barfiti atat o mafie sau un gang... TERiTORIILE SE CASTIGA ASA CUM SE SI PIERD REPEDE. mai calmi ca dupaia va faceti nervi cand o sa pierdem si o sa plangeti majoritatea ca X nush ce si Y lafel etc...stati calmi bucurati-va pentru voi acolo ca e urat...adica faceti ce vreti voi dar nah.. :*

Imi place ca-mi ceri doar mie arme cand sunt in jurul tau :))))