Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Este ca la fotbal ma, iti faci echipa, tactica si dupaia iesi pe teren...cam asa sta treaba si la noi acum cu metoda asta, din punctul meu de vedere este mai frumoasa metoda asta decat aia veche...este mai complexa asta si in plus mai distractiva :X...asa scapam si noi de codati care vor kills si besturi..

Nu-mi place ideea cu programarea..In rest pana atunci pare ok, totusi e nevoie de timp ca sa ne dam seama. Cu siguranta o sa fie update-uri, gen : rank 4 attack ..

Deci, daca nu se pun inapoi fragurile eu nu mai calc la war :) Si nu o sa ies nici din factiune, dupa cum a zis cineva, doarece nu vreau :) A sta in mafie nu inseamna doar war, mai ales waruri dinastea. Succes.

P.S.: Cum zicea si NewLife, fara noi, ei sunt degeaba, si are mare dreptate, pana la urma noi ar trebui sa hotaram cum vrem sa ne distram.

War-uri de toata jena. Logica acestui war este: ,, Cei care sunt mai aproape de TURF, castiga '' . SIMPLU..

Azi juamtate de factiune era in HQ, si voi vreti sa castigam ? .. de unde atat..

In fine , sper sa faca si ceva in bine la acest update. Noapte buna.

@, Cuvantul tau e 0 in fata lor.

Nu de noi depinde nimic, de ei de[inde tot, degeaba tu vrei aia daca ei nu vor.

Eu m-am enervat in seara asta cat pentru 2 luni, nu mai rezist, cred ca plec..Ori se schimba metoda de war, ori $@L.

Adevarul e ca sunt foarte naspa warurile astea, cel mai bine ar fi sa puna inapoi vechiul sistem, dar sa ramana sa putem vedea colegii pe turf, sa ramana sectiunea "Wars" pe RPG unde poti vedea zonele si rezultatele la waruri.

@, =)) Asa am zis si eu..

E naspa ba.. doar iti faci nervi moaca.. nu are nici un rost.. au stricat tot farmecul.. in loc sa faca un update frumos, ce sa ne placa..

Daca nu revin cu alt update cat de repede, in maxim 3 saptamani sunt goale mafiile :))

@, =)) Asa am zis si eu..

E naspa ba.. doar iti faci nervi moaca.. nu are nici un rost.. au stricat tot farmecul.. in loc sa faca un update frumos, ce sa ne placa..

Daca nu revin cu alt update cat de repede, in maxim 3 saptamani sunt goale mafiile :))

Eu estimez ca serveru pierde peste 200 de playeri in urmatoarele 2 saptamani daca nu schimba ceva.

@, Succes bafta mai departe.

@ Bai eu sincer m-am distrat belea cu michael la waru asta chit ca am pierdut, imi aduc aminte de acum 2,3 ani cand nu erau turfuri este exact un sistem asemanator...mai ales ca acum mai bine joci pe sol decat in aer :X...abea astept warurile de maine =)))) ( Pacat ca voi nu stiti sa va distrati si cu metoda asta de war ) ..

Ba zic ce m-a enervat cel mai mult ? Ca nu m-au inscris la al doilea war , asta a fost nasol :)) E smecher sistemul , dar trebuie sa gandesti logica si unde te pui la war.

@, nu mai participam la waruri cu acest sistem de war (a zis Levyy.), cel putin eu unul nu ma voi duce la nici un war.

Edited by VDT Magnum

Ba frate, voi sa nu participati . Mie , lui Michael si lui Cartel ne place aceasta metoda e mai distrativa, obisnuiti-va si voi frate...

Ba esti ciudat rau tu ma :)))

Asta nu e war, atata timp cat nu conteaza kill-urile si doar statul pe turf.

Daca de ex. Luam tot Ls cum luam noi turf in LV ? Pana ajungem noi acolo dureaza 10 runde..

Daca va place puteti sa mergeti. Pe mine pur si simplu ma depaseste.

Cand o sa-i inteleg logica o sa vin si eu si o sa ne organizam ca inainte, sanse mari sa nu se intample.

Edited by lLevyY

@, Sper sa se schimbe cat de repede.. sunt date toate peste cap, nu se intelege absolut nimic :))

Eu sunt inscris la toate war-urile, dar 30 sec runda.. iti ia 30 sec sa mergi pe zona.. daca ar fi macar 1 minut..

Ba esti ciudat rau tu ma :)))

Asta nu e war, atata timp cat nu conteaza kill-urile si doar statul pe turf.

Daca de ex. Luam tot Ls cum luam noi turf in LV ? Pana ajungem noi acolo dureaza 10 runde..

Vorba lui Blacky cum luam noi LV daca ne ia 10 runde pana acolo... O porcarie , nam ce zice

Cum a spus si levyy daca mafia adversa intra cu 40 membri la war-uri e ca si castigat..

Inca o intrebare , HQ aia din GSB cum mai ni-l ia ? Ca noi o sa trebuiasca sa dam doar /exit si gata + ca daca mai suntem 36 e clar , ramane LS verde ( cine stie ) fara 2 HQ-uri =))). Poftim ,alta prostie acu.

Ceee ba fw pentru aia doamnee, asa se intampla cand e lideru inactiv, dar ma intreb daca injuram cu bagameas ... atunci ce mai imi datea, ma demitea direct daca pentru o simpla gluma "ia cucu" da fw e grav.Maine luam rank 3 si cu 1 zi inainte fw clar

Sanctiunile ce acorda la fel indiferent ca cel care reclama e Lider/Helper/Admin etc

Parerea mea e ca era mai omenesc un av asta ma deranjeaza cel mai mult ca nu santioneaza corect

P.S: Acuma vad ca poate ma si demite ca am zis si de rank

Edited by rTn K0rS

Daca va place puteti sa mergeti. Pe mine pur si simplu ma depaseste.

Cand o sa-i inteleg logica o sa vin si eu si o sa ne organizam ca inainte, sanse mari sa nu se intample.

Azi ma gandesc ca nu mergem la war, nu? Eu oricum nici nu intentionez sa intru.