Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, eu azi plec la Bucuresti, va urez multa bafta, aveti grija de voi.

Revin Duminica, pana atunci nu vreau sa pierdeti nici macar 1 turf.

O sa pierdem tot in ls si luam tot LV :)))

O sa pierdem tot in ls si luam tot LV :)))

E si asta ceva... :)) Eu o sa ajung probabil la 20:05/10, vin de la antrenament si fac dus/mananc, dar ajung oricum.

Ai copiat de pe google asta?

''a spus iulica ca ii place de tine'' :)) - sa dea restanta de bani atunci ca il sparg la mufa !

:)))) Da de pe google :))!Am scris Ciccio e baza pe google si asta a gasit

Vb cu el :)))

Am facut si eu un total de +10 la war-uri , trebuia +19 dar am murit de cateva ori aiurea ca nabu...

Aa cand am iubita pe placul meu normal ca imi vine aim-ul in deget :X :X

Baaaa mancavas pana voastra ce va e baaa asa frica de Tratecy asta din gsb nu mi se pare asa grozav acuma pe bune.Nu va mai plangeti ca femeile alea si dati tot ce-i mai bun din voi, v-ai obisnuit asa ee, nu putem sa-i batem ne multumim doar cu hq eee uite ca eu nu ma multumesc doar cu hq si vreau mai mult si asta nu o pot face singur, sa ma bat singur am nevoie si de ajutorul vostru asa ca stati mai organizati si feriti la waruri numai va duceti rambo pe ei.Ati vazut cand va duceti rambo dati de un tecar cum ei sunt mult tecari asa pierdem mereu

Baaaa mancavas pana voastra ce va e baaa asa frica de Tratecy asta din gsb nu mi se pare asa grozav acuma pe bune.Nu va mai plangeti ca femeile alea si dati tot ce-i mai bun din voi, v-ai obisnuit asa ee, nu putem sa-i batem ne multumim doar cu hq eee uite ca eu nu ma multumesc doar cu hq si vreau mai mult si asta nu o pot face singur, sa ma bat singur am nevoie si de ajutorul vostru asa ca stati mai organizati si feriti la waruri numai va duceti rambo pe ei.Ati vazut cand va duceti rambo dati de un tecar cum ei sunt mult tecari asa pierdem mereu

Taci ca te rupe si pe tine :)) M-am uitat pe ceva videouri cu el cand avea war, da bine baiatu, n-am ce sa zic ...

Salutare, am revenit si eu din inactivitate...mi-am tras un pc nou acum urmeaza sa-mi bag samp-u ca nu are nimic in pc :)) , astazi ne auzim la waruri si prin joc salutare.

Bine ai revenit maestre! :))

@, bai faza este ca nu m-am obisnuit nici cu tastatura si nici cu mouseul asa ca o sa fie panarama astazi la war pana ma obisnuiesc :))

Lasa ca facem cumva sa rupi si tu. Ieri la ultimu war am rupt ca am avut unde sa ma pun, dar la celelalte am facut -, n-am avut ajutor. Nici Michael., nici Toreno, nici tu. Eram singur acolo.

Lasa ca facem cumva sa rupi si tu. Ieri la ultimu war am rupt ca am avut unde sa ma pun, dar la celelalte am facut -, n-am avut ajutor. Nici Michael., nici Toreno, nici tu. Eram singur acolo.

M-am dus singur la fiecare war :)) din 3-1 sau 2-1 cat aveam la inceputul war-ului, am facut 4-10, mi se pare foarte haotic acum la war.

Am facut si eu un total de +10 la war-uri , trebuia +19 dar am murit de cateva ori aiurea ca nabu...

Aa cand am iubita pe placul meu normal ca imi vine aim-ul in deget :X :X

Tu ai aim in degete?Ma gandeam ca ai in "cuc" :)))

Tu ai aim in degete?Ma gandeam ca ai in "cuc" :)))

Astazi tre sa ma intorc la iubitamea in viata dupa front :))

Vezi ba cat tine la mine :)) Este una din 100 care e placul meu :X :X

Astazi tre sa ma intorc la iubitamea in viata dupa front :))

Vezi ba cat tine la mine :)) Este una din 100 care e placul meu :X :X

Mai ai oleaca si cred ca te duci dupa ea in realitate :)) Si va si casatoriti =)):D

Multa bafta in continuare celor care au iesit!!! Slabut warul din aceasta seara. Trebuie sa ne trezim ca asa nu se mai poate.

Va zic doar atat: terminati-va cu toate comentariile aiurea.Nu v-a fortat nimeni sa veniti in verdant si daca nu sunteti multumiti de ceva puteti sa-mi ziceti sau sa-mi dati pm, nu sa incepeti sa comentati aiurea ca nu stau eu/levyy/etc 24/24 pe samp.Nu v-am cerut niciodata sa stati 25/24 pe samp si v-am zis cred la fiecare sedinta ca pentru mine daca intri la war-uri si vi la sedinta/antrenament esti membru model, nu sa stati 24 de ore pe samp si la war-uri sa nu veniti.Daca nu va convine puteti sa va duceti in alte factiuni unde liderul/subliderul sunt mai activi ca mine si ca levyy.(Lumea mai are si viata, alte activitati/ocupatii nu sta toata ziua pe un joc)

In concluzie maine la 19:45 va astept la waruri.

Va zic doar atat: terminati-va cu toate comentariile aiurea.Nu v-a fortat nimeni sa veniti in verdant si daca nu sunteti multumiti de ceva puteti sa-mi ziceti sau sa-mi dati pm, nu sa incepeti sa comentati aiurea ca nu stau eu/levyy/etc 24/24 pe samp.Nu v-am cerut niciodata sa stati 25/24 pe samp si v-am zis cred la fiecare sedinta ca pentru mine daca intri la war-uri si vi la sedinta/antrenament esti membru model, nu sa stati 24 de ore pe samp si la war-uri sa nu veniti.Daca nu va convine puteti sa va duceti in alte factiuni unde liderul/subliderul sunt mai activi ca mine si ca levyy.(Lumea mai are si viata, alte activitati/ocupatii nu sta toata ziua pe un joc)

Multa dreptate ai! Apropo, nu mai e nimeni on la ora asta ?:)) EU acum am venit de la dentist si am chef de SA:MP, cine se baga la un Paintball?

Pro Asqwe!!

Neata ce mai faceti?!!