Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am vazut, lasa ca e si maine o zi. Ma descurc eu cu Carter :))

Eu oricum sunt paguba ma, ieri m-am dus doar singur de nebun in ei :)) . O sa incerc sa revin pe plus..dar m-am enervat ca nu-i scoteam mai repede.

Boon se pare ca trebuie sa revenim la vechea metoda cu sanctiuni ca asa nu mai merge. CAnd incepusem sa va ard pentru toate prostiile parca era mai frumos, zic, eram minim 30 la war, toata lumea dadea arme, ne distram, castigam alea 2-3 turfs pe care le avea si le tineam.Cand am zis ca na...v-am imblanzit si ca o sa mearga si fara FW, crezand ca v-ati invatat lectia, GATA vi s-a urcat repede la cap si iar vad 18 pe members la war, iar nu dati arme, iar faceti fite si figuri...

ASta inseamna ca de vineri va bag la TRATAMENT SPECIAL(cu citostatice dalea rele) sa vad si eu care mai ia rank la timp si care merita sa ramana in factiunea asta.

Boon se pare ca trebuie sa revenim la vechea metoda cu sanctiuni ca asa nu mai merge. CAnd incepusem sa va ard pentru toate prostiile parca era mai frumos, zic, eram minim 30 la war, toata lumea dadea arme, ne distram, castigam alea 2-3 turfs pe care le avea si le tineam.Cand am zis ca na...v-am imblanzit si ca o sa mearga si fara FW, crezand ca v-ati invatat lectia, GATA vi s-a urcat repede la cap si iar vad 18 pe members la war, iar nu dati arme, iar faceti fite si figuri...

ASta inseamna ca de vineri va bag la TRATAMENT SPECIAL(cu citostatice dalea rele) sa vad si eu care mai ia rank la timp si care merita sa ramana in factiunea asta.

Fii serios, sunt 5-6 membri + tu si Levyy. care tin factiunea asta la suprafata... si nici aia nu se vede...

Ma intreb de ce? Desi stiu raspunsul.

Asta e am pierdut turful da nu-i bai le luam noi inapoi . TURFURILE VIN SI PLEACA.

La noi mai mult pleaca decat vin.

Edited by VDT Magnum

@,O sa fie cam niste restructurari de personal la cam toate rank-urile, daa nu la toate, deci calm rezolv eu usor usor.

Nu cu rankurile e problema, ci cu prostia omeneasca. Asa cum reusesti tu, blacky, levyy sau altii sa faca +, pot reusi si ceilalti.

Adevaru e ca unii se cam si c*** pe munca noastra. Un amarat de war am avut toata ziua, si ne prezentam 18...

Edited by VDT Magnum

Ba se pare ca e ultimul post pe aici.Astept sa-mi raspunda Asqwe la demisie.

Asa ca vreau sa va multumesc tuturor colegilor pentru ajutorul acordat dar se pare ca mai am nevoie DE MULT ANTRENAMENT sa trag CALUMEA CU ARMELE .

Blacky,felicitari pentru functia de sublider,sa ii inveti pe noii membrii ce inseamna O MAFIE.

P.S : Asqwe,o sa te car la LoL,stai calm :*

Ar cam trebui sa va multumesc .. pentru increderea acordata si pentru ca ati ascultat de mine cat timp am fost aici..dar nu am sa o fac !

glumesc

Aveti grija de voi si ascultati de ASQWE, el e taticul vostru si numai daca ascultati de el ne vom bate pentru LS !

a.. si felicitari blacky, incearca sa fi un sublider mai bun decat am fost eu. (chiar daca n-ai cum).

Ar cam trebui sa va multumesc .. pentru increderea acordata si pentru ca ati ascultat de mine cat timp am fost aici..dar nu am sa o fac !

glumesc

Aveti grija de voi si ascultati de ASQWE, el e taticul vostru si numai daca ascultati de el ne vom bate pentru LS !

a.. si felicitari blacky, incearca sa fi un sublider mai bun decat am fost eu. (chiar daca n-ai cum).

Felicitari pentru noua functie ! (Imi va fi dor de tine ) , Felicitari Blacky . Neata ce mai faceti?

glumesc

Taci ca esti obosit , ai luat lider si esti smecher? :>

Neatza baieti, va multumesc pentru incurajare, sper sa fac treaba buna :*

PS: De ce plecati toti? Cand e mai greu cedati toti asai? ,, Nu trag bine cu armele" nu e o scuza sa iesi.

Edited by AIM Blacky07

Taci ca esti obosit , ai luat lider si esti smecher? :>

Neatza baieti, va multumesc pentru incurajare, sper sa fac treaba buna :*

PS: De ce plecati toti? Cand e mai greu cedati toti asai? ,, Nu trag bine cu armele" nu e o scuza sa iesi.

Cand vii acasa , ca vreau sa vb cu tine ceva! Si cred ca retrag daca vb noi ceva....

Edited by VDT xSorin

Cand vii acasa , ca vreau sa vb cu tine ceva! Si cred ca retrag daca vb noi ceva....

Daca poti te rog sa trimiti Pm eu acum la 12 am meci si cred ca intru mai pe seara ori pe la 17 ori la war-uri..

Ia auzi aici una blacky, in loc de felicitari:

Aoleu, ce jale mare,

Blacky, sefu la sublideri,

Este sef de clasa mare,

A fost si la pompieri.

Blacky are putza mica,

I se scoala doar lunea

Si atunci cand se ridica,

El striga ''vai, mama mea''.

Dar magnum il potoleste,

Ii zice ca:''nu e bai''

Lasa blacky...poate creste,

Poate azi....sau poate-n mai.

Aoleu, ce jale mare,

Este sef de clasa mare,

A fost si la pompieri.

Blacky are putza mica,

I se scoala doar lunea

Dar magnum il potoleste,

Baaaa, ai Fw daca nu ma ajuti sa scap de problema mea.. :)) Doamne mor de nervi

Aoleu, ce jale mare,

Este sef de clasa mare,

A fost si la pompieri.

Blacky are putza mica,

I se scoala doar lunea

Dar magnum il potoleste,

=))) genial

mai repede inveti asta decat prostiile lu eminescu :))

Edited by VDT Magnum

Tot nab ramai magnum

Eu am iesit baietii, noapte buna, maine nu sunt 100% sigur daca ajung la wars, e 1 Mai :))

Plec si eu maine dimineata la cabana, si de intors vin cu trenu, si ajunge la 8 jumate la mine in oras. Pana mai ajung acasa e 9.