Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba nustiu DISEARA avem war de la 21:30-21:00 cu VTB si de la 21:00-21:30 cu GSB, vedeti poate nu intrati la war ca fac urat o ora nu cred ca moare nimeni.

21:30 - 21:00 ? Foarte inteligent :))

21:30 - 21:00 ? Foarte inteligent :))

:)) LASAL MA CA ACOLO LA SLATINA LA EL asa se citeste ceasul :)))))))))))

@@B a x t e R,Am dat cu ei de incalzire, daca voi chiar vreti sa-mi demonstrati ca v-ati indreptat si nu mai faceti prostii, o sa castigam TEORETIC, dar nu si practic. La warul cu VTB vreau sa va incalziti calumea si sa faceti cat mai mult + ca sa fim incalziti pentru warul cu GSB.

UPDATE: AVEM WAR SI DE LA 20:00-20:30 FACETI BINE SA INTRATI TOTI DE LA PRIMUL WAR CA DACA NU IESE URAT.

Edited by Asqwe

Da ma Da http://imgur.com/a/27Wbq#0 cam asa am evoluat noi azi pe member gen :)

Frumos cu 32 ON, dar sa nu vi se suie la cap. Maine ward dinou cine nu e on are FW, acum se face evidenta pe ziua de azi/ieri cine n-a venit la war are FW. Evident nu uitati de bonusurile pentru + prezenta si best, dar nici de sanctiunile pentru - si neprezentare :)

Maine dimineata postez evidenta de war pe luni / marti.

Pana maine la ora 20;00 vreau sa va platiti amenzile altfel primiti cate un FW, ...cei care nu ati postat evidentele...Lista cu cei care mai aveti amenzi de platit:

Anaconda.

Luci..

.Anca.

Edited by UTZ MIonut

Salutare noilor mei colegi ! Sper ca ne vom intelege omeneste si ca vom face treaba ! Stiu ca vin de la rivala verde, dar sper sa nu ma judecati si sa ma integrati cat mai repede. :)

Buen venito in Italia! :))

Am postat evidenta de war de ieri (marti 10.06.2014): http://forum.b-zone.ro/topic/140687-verdant-family-evidenta-waruri-war-logs/page-68#entry3193592

Daca aveti vreo nelamurire astept PM, evidenta de luni o sa o postez ceva mai tarziu deoarece am intampinat niste probleme. :P

Salut baieti, va salut de la geografie.. ce faceti voi?

Mi-a placut de voi ieri, sper sa fiti lafel de multi si de ascultatori si azi.

Welcome celor noi :)

Multumesc, multumesc! Chiar nu trebuia :)) Urat cu Geografia asta, era sa raman corigent :))