Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

pcLihj9.png

Cam asa cred ca o sa fie, cateva dubii la japonia si columbia dar oricum nu trec de sferturi.

Mingea este rotunda, se poate intampla orice. Cum s-a intamplat si Olanda cu Spania 5-1 , nimeni nu se astepta. Eu unul nu mizez pe Brazilia sa ajunga asa departe. A pierdut Spania un meci gata pierde mereu cu 5-0 ,nu? :)) Eu mizez pe Spania la meciul cu Brazilia dar sincer cred ca Germania va castiga mondialul. Urmeaza sa vedem

Edited by TheGrimReaper

Felicitari Verdnat Family pentru warurile din seara asta !

Eu mai stau putin si ies!

Singuru war la care m-am distrat cat de cat a fost GSB, si acolo mi-am facut putini nervi din cauza la un codat, dar daca asa stie el sa joace, asa sa fie. N-am nimic cu cei din GSB, dar si acolo, ca in orice alta mafie, mai e cate un codat care le trage imaginea in jos. Dar na, n-ai ce sa faci, asa peste tot, nu exista mafie "curata".

Salutare, am zis sa mai postez si eu pe aici... acum am ajuns si eu de afara si scriu la modul 4 ca trebuie sa duc caietul maine. Ne vedem dupa 12, sper sa prindem iar 2 attack-uri, si chiar daca sunt cu VTB, sper sa se razgandeasca Asqwe in legatura cu war-urile astea si sa ne lase sa le castigam.

P.S.: Are cineva mod-uri pe skin-urile de la Verdant? Daca da sa mi le dati si mie.

Edited by S K Y L I N E

@@S K Y L I N E, prefer sa joc cu skinurile default, unele sunt mai frumoase decat modurile. Multe skinuri sunt total diferite de cele originale si alea nu-mi plac, insa sunt skinuri care sunt cele originale in versiunea HQ. Insa totusi, parca prefer cele default.

@@S K Y L I N E, prefer sa joc cu skinurile default, unele sunt mai frumoase decat modurile. Multe skinuri sunt total diferite de cele originale si alea nu-mi plac, insa sunt skinuri care sunt cele originale in versiunea HQ. Insa totusi, parca prefer cele default.

Noi avem cele mai ''lenese'' skin-uri :( In GSB inafara de BIG Smoke, restu se misca repede, cel putin ala de lider e cel mai bun skin de pe server.

Inafara de Sweet, mai e bun Tenpenny, Pulaski (l-am avut in LSPD). Oricum, ca script, toate skinurile au acelasi "stamina", nu exista skinuri mai lenese. Skinuri care se misca mai usor sunt, cum e Sweet, Pulaski etc, insa nu stiu de ce :))

Inafara de Sweet, mai e bun Tenpenny, Pulaski (l-am avut in LSPD). Oricum, ca script, toate skinurile au acelasi "stamina", nu exista skinuri mai lenese. Skinuri care se misca mai usor sunt, cum e Sweet, Pulaski etc, insa nu stiu de ce :))

Sweet e foarte rapid, ai dreptate la stamina, dar cat l-am avut mi s-a parut ca obosea mai greu :-??