Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@AIM K0rS, de la noi nu a luat nimeni ban pentru cod, pana acum din cate stiu, de la voi a luat Fatza. Cand erai aici ii faceai pe GSB codati, si in nu stiu ce feluri. Tu esti ca vantu', cand bati intr-o parte cand in alta parte ;) Nimic personal, doar vezi-ti de treaba si nu mai fa acuzatii nefondate. Ne vedem luni la waruri. Vacanta placuta iti doresc tie si tuturor membrilor comunitatii !

@@AIM K0rS, nici n-am adus vorba de Vietnamese Boys, iar tu de unde stii ca noua ne raspund adminii? Mie unul nu mi-au raspuns, ba chiar intr-o seara, am dat /report la 8 si ceva, si a acceptat report-ul undeva pe la 10 jumate.

Edited by VDT Magnum

VDT Magnum, ca tot vorbim de reporturi, hai sa nu facem public numele celui din GSB, la care adminul i-a raspuns : Stim ca are coduri da nu avem ce sa ii facem :)). Sa fim seriosi, unii nu isi vad de lungul nasului da arunca cu noroi in stanga si in dreapta. AIM K0rS, esti unul dintre oamenii fara nici un viitor care am reusit sa ii cunosc pe comunitatea asta, incearca sa iti vezi de treaba ta cat mai mult posibil daca vrei sa reusesti ceva.

Edited by UTZ MIonut

Se pare ca voi mai ramane printre voi dar joi mi-ati facut la nervi de am crezut ca inebunesc si cu voi si cu GSB. Demisie respinsa , e chiar a doua :))

Inca ceva , cei care a-ti luat worst : UZgiG4R.jpg

Edited by SniPeRS

@@SniPeRS, a treia-i cu noroc > :) Glumesc, stai aici ca oricum nu ai in ce alta mafie sa te duci, un lider demn de functia lui, inafara de Asqwe si Levyy. eu nu stiu pe server la momentul actual, si crede-ma eu am avut multi lideri si stiu destule.

Edited by VDT Magnum

Snipi , să o luăm logic. Ai stat 5 luni aici pentru rank 5, şi să ieşi din facţiune doar pentru o zi mai proastă ? Dacă ieşeai erai chiar butuc :)) Ne revenim noi , a fost o seară mai slăbuţă .. trebuie să învăţăm să şi pierdem.

@, mare belgian te-ai facut.

Sper sa nu bata Costa Rica, pentru ca vreau sa-i vad pe Italieni sus si pentru ca sunt europeni.

Edited by VDT Magnum

@TheGrimReaper , nu ca ar fi o surpriza sa bata.... nu e ca si cum Costa Rica si-a batut joc de locul 4 de la CM2010.

PS:@MRPixeL , am o batalie epica cu tantarii ... e mai rau ca la un meci de LoL.

Edited by stRengarKhaZix

@, mare belgian te-ai facut.

Sper sa nu bata Costa Rica, pentru ca vreau sa-i vad pe Italieni sus si pentru ca sunt europeni.

Eh , până la urmă suntem români.. dar din păcate nu participăm la acest CM :)) . Trebuie să ţin cu cineva la acest CM, că doar na. Oricum Belgia e forţă din 2013

Edited by TheGrimReaper

@, Ce nume ai in Verdant ?

Kha ma numesc in Verdant .

@TheGrimReaper , sigur castiga Honduras modialul asta . :))

@, Ce nume ai in Verdant ?

Kha ma numesc in Verdant .

@TheGrimReaper , sigur castiga Honduras modialul asta . :))

@, A te stiu

Sa te faci mai bun la deagle , ok ?

Incerc sa fiu cat de cat bunicel macar cu deagle . Macar nu bag cod ca in GSB . :))

@, Nu baga cod

Dar intra pe alte servare sa te faci bun

De exemplu MOVIE

Acest sfat l-am primit si de la Asqwe , week-end-ul asta incerc sa intru sa ajung la un skill cat de cat decent . :)