Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Tu n-ai prins perioada aia in mafii cand se faceau antrenamente dinalea.

Hai sa zicem ca eu cunosc acea perioada si era mult mai bine, nu erau atat de multi codati, antrenamentele erau mai distractive, mai RP ... ERAU ALTE VREMURI !

Te duci printre copacii aia de langa HQ, sunt numa buni. Grosi, subtiri, de care vrei, acolo m-am antrenat si eu o perioada de timp.

Bun sfat dar nu e plauzibil, mai bine il antrenez eu, il invat cum sa traga, si dupa cateva zile o sa fac un maestru al deagle si M4 din el :))

Astept toate evidentele pana la sedinta, ca sa pot da FW-uri si AMENZI cat mai repede si cat mai multe, dupa 2 saptamani bune a venit si o zi mai proasta asta nu inseamna ca ne lasam pagubasi clar? vorbim mai multe duminica la sedinta, cand o sa va zic si intervalul in care se vor tine warurile si multe multe alte chestii.

Pimps dupa RPG2 doamne :)) 64 de teritorii. Dute ba frate de aici :))

4JP2KoU.jpg

Ce pot sa zic ... codati :))

Neata bajetii, acum am intrat si eu putin pe joc, m-am uitat la un film pana acum, vi-l recomand si voua: http://www.filme-noi-online.ro/transformers-4-online-age-of-extinction-subtitrat-in-romana/

Ce mai faceti ?

Ne plictisim, jucam un lolut, tu ce faci? :)) Vad ca te-ai apucat de spam pe forum.

Ne plictisim, jucam un lolut, tu ce faci? :)) Vad ca te-ai apucat de spam pe forum.

Eu zic sa va apucati de LoL ca va invata Marynyk sa jucati :)))

P.S : PRIMUL MECI CAND Carter ne-a carat + era si Marynyk in joc cu noi :)))

Eu zic sa va apucati de LoL ca va invata Marynyk sa jucati :)))

P.S : PRIMUL MECI CAND Carter ne-a carat + era si Marynyk in joc cu noi :)))

Eu sunt zeu pe LOL, va car daca vreti, va ajut sa invatati sa jucati, va aduc langa mine in diamant :)

Pe romaneste va duce in Bronze 5 :)))

Daca esti tu acolo, crescand singur, asta nu inseamna ca eu nu stiu sa joc :)) Am meciuri in care fac 20 - 0 - 500 :) S@L :))))

Daca esti tu acolo, crescand singur, asta nu inseamna ca eu nu stiu sa joc :)) Am meciuri in care fac 20 - 0 - 500 :) S@L :))))

Daca vreti sa jucati un meci 4 vs 5 cap-coada,jucati cu Marynyk. :)))