Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, bine v-am găsit și.. vreți sau nu, ne vom înțelege bine și vom încerca să luam toate turf-urile din Los Santos și poate chiar din LV/SF.

Nu voi fi prea activ pe forum, mai mult în joc, ne auzim acolo.

Salut,de astazi sunt noul vostru coleg,nu am un discurs mai special,sa ne intelegem bine si nu uitati : #LS NEGRU!

P.s: Cine imi poate face si mie o semnatura cu o gagica si dreapta in colt jos cu scris inclinat,"GSB.Cristi,Verdant member",platesc bine daca iese,multumesc!

Edited by VDT CrisTi

La revedere bafta mai departe, multumesc celor care mi-ati fost alaturi. Oameni de treaba precum Ionut, Carter, dppsamo, Michael, Cres, picone inactivu si multi altii care se stiu.

Citez pe utz: "BARICADA IN TUNEL SA AVETI DE PASTE MIEL"

Welcome celor noi!

Maine sa fiti la war tot 25+, ca nu e mult, stim cu totii ca e vacanta,dar nu dureaza decat 2 ore..sa fim serios, pe urma merem si bem!

Imi bagi si mie modurile de arme prin tw te rog?

CrisTi, uitate pe google,o sa gasesti acolo un raspuns la problema ta.

*Salut baieti. Vroiam sa va informez ( desii cred ca stiati ) ca maine avem o zi de war-uri.

*Vreau o prezenta cat mai mare din partea voastra, minim 25 de membrii altfel numai pupati invoiri / inactivitati / rank etc.

*Am adaugat si o regula: si anume: ,, Cine face mai mult de -5 va fii sanctionat cu FactionWarn '' - Sa nu ziceti dupa ca nu ati stiut de unde ati luat Fw.

*De evidenta war se va ocupa M.Ionut / Smeagol / zYnc. Ei o sa posteze si eu am sa va sanctionez.

* Invoirile nu se fac la mine in inbox ci in topicul respectiv.

*De acum inactivitatea neanuntata mai mare de 3 zile se va sanctiona cu demitere. Sa nu va mai vad inactivi cate 5 zile si intrati 1.

Sper ca m-am facut inteles, maine prezenta la war. O seara buna.

Edited by South Blacky07