Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara, dragi flacai. In seara asta avem un war destul de dificil, din cate puteti vedea invoirile din acest moment nu se mai accepta, deoarece sunt deja trei ( 3 ). Ei bine, vedem ce reusim sa facem, ne vedem in joc, dorim sa vedem cat mai multe persoane prezente, in seara asta o sa fac eu evidenta sau Deeyyuu, deci sanctionam.

Salutare, foarte greu 15-0 :))

Buna seara. De la un timp pe aici este destula inactivitate, insa sper ca la waruri de maine lucruri sa stea diferit. Nu uitati, maine 26.10.2015 avem trei ( 3 ) waruri la care nu acceptam decat trei ( 3 ) invoiri pe un motiv bun, nu orice invoire o sa fie acceptata. Va urez o seara frumoasa si sa ne vedem maine la waruri, sunt aruri grele deci dorim activitate MAXIMA din partea voastra! O seara frumoasa!

Buna seara. De la un timp pe aici este destula inactivitate, insa sper ca la waruri de maine lucruri sa stea diferit. Nu uitati, maine 26.10.2015 avem trei ( 3 ) waruri la care nu acceptam decat trei ( 3 ) invoiri pe un motiv bun, nu orice invoire o sa fie acceptata. Va urez o seara frumoasa si sa ne vedem maine la waruri, sunt aruri grele deci dorim activitate MAXIMA din partea voastra! O seara frumoasa!

A plecat BeyondOwn in GSB cu sublider , daca vine diseară la war trebuie sa fim foarte organizati

Felicitări pentru warurile de astăzi , deși ele nu au fost strălucite.Seven , tu ar trebui sa fi un exemplu ca sublider , nu sa injuri de nu mai poți pe /F (Apropo , am învățat înjurături noi , mersi).Daca vrei organizare încearcă sa ai un limbaj acceptabil , uita-te la faction description , trebuie sa fim un exemplu , mai ales tu ca sublider.Cred ca o sa ma injuri ca spun asta si chiar poti , ca doar eu sunt o paleta care a venit ieri in gang , dar daca după tine toți suntem praf de ce am luat de 2 ori best (Eu nab venit de o zi) doar cu deagle/m4 si voi astia cu combat/etc faceți - ?Atat am avut de zis , eu am venit sa ajut nu sa comentez #gn