Jump to content

SaRtOR

RPG Supervisor
 • Content Count

  2913
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

SaRtOR last won the day on August 15

SaRtOR had the most liked content!

Community Reputation

2042 Legendary

About SaRtOR

 • Rank
  Only actions truly speaks
 • Birthday 05/24/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • Real name
  Catalin
 • RPG1 Nickname
  SaRtOR

Recent Profile Visitors

20054 profile views
 1.  

  1. SaRtOR

   SaRtOR

   Only actions truly speaks 

 2.  

   

  parca e mai buna ca o manea 

 3. Nu te supara , dar am ban permanent si nu stiu de ce  ! , stiu ca daca ai x2 ban  , iei permanet nu la 1 ban se ia permanent te rog daca poti vprbi cu bobo

  1. NGB

   NGB

   Depinde ce nivel ai avut, ce cod ai folosit, ce ai facut. Fii si tu explicit, zi si numele pe care-l ai.

  2. Razvan Stefan Florea

   Razvan Stefan Florea

   Nick rpg3_Infern nivel 70 parca sau pe aici , aimbot dar stiu ca nu se ia permanent din prima

  3. SaRtOR

   SaRtOR

   salut,

    

   pentru astfel de probleme te rog sa deschizi o cerere de unban pe rpg.b-zone.ro SAU sa ma cauti PRIVAT (PM) cu detalii suplimentare legate de ce s-a intamplat, ce mi-ai trimis tu e un mesaj ce-l poate vedea toata comunitatea. 

 4. SaRtOR

  Zici ca e facuta de @Jackus asta :)))) Dacă erai de pe 1 te băgam AIM
 5. SaRtOR

  E bună, doar ca multi nu se prind ca /s e comanda si citesc S.A.C.A.B :))))))) @DyabloxE 2019 baaa, pe ce planeta trăiești copile
 6. SaRtOR

  Stop hatin
 7. SaRtOR

  ce ratat esti ca eu deja am vorbit cu ea de 3 zile pe samp Vorbeste frumos Radule ca te mănânc
 8. SaRtOR

  E ce trebuie, lidere
 9. SaRtOR

  E bună, terminati cu rautstile, LOL
 10. sartor,salut nu pot sa intru pe servarul rpg1 nu imi apare casuta care pun parola.

   

  1. SaRtOR

   SaRtOR

   Salut,

    

   Au fost probleme la logare atunci, acum merge  cum trebuie 

 11. sartor,vreu contul lampropoulos. inapoi e spart si am facut cerere de recuperare cont poti sa mil dai inapoi?

 12. Salut SARTOR. am contul lampropoulos. a fost al meu si daca se uneste contul lampropoulos. cu contul mr_115? ca veam si skill mare poti sa imi spui

  1. SaRtOR

   SaRtOR

   Salut,

    

   Conturile nu o sa se uneasca intre ele, o sa fie conturi diferite :D 

 13. Automat X jucator de pe RPG1 o sa considere ca liderul de pe RPG1 merita functia in timp ce Y jucator de pe RPG3 o sa considere contrariul. Deja vad ca topicul asta nu merge spre drumul pe care posibil se voia la inceput, daca continuati sa va faceti hate o sa va dau cate un warn pe forum la toti si va inchid si topicul. Inca nu inteleg de ce e atat de multa ora pe jocul asta avand in vedere ca e mai vechi ca multi care se dau rautaciosii prin joc / forum. Incercati sa va comportati ca atare
 14. @PegassiSalut, Pegassi. O sa intervin putin aici fără sa fac foarte multe afirmații pentru a nu crede ca țin cu Radu. Nu poti impune unei persoane ce sa faca cu functiile pe care le detine, da, sunt si persoane ce nu fac fata la 2 functii si de aceea isi pun demisia la una dintre ele. Iti inteleg punctul de vedere mai ales ca vorbim despre actualul tau de lider de pe RPG3, insa, te rog sa iei in calcul faptul ca: Radu.G. nu a avut nici o sancțiune la funcțiile pe care le are în tot acest timp, nu ii poti spune unui om ce este membru FBI din anul 2016 ce sa faca cu functia lui pentru ca nu te gandesti cat a muncit acesta si cat a asteptat sansa la functia pe care o are, in FBI pe RPG1 cel putin au fost lideri ce au tinut foarte mult functia, aici intrand in discutie persoane ca Teylo (fost admin nivel 4 / level 200+ / cei mai multi referali de pe RPG1) si Maxymuss. Cat timp .Radu.G. este SEO, Admin nivel 3 + Lider FBI (membru la activ de peste 3 ani) cu o activitate mai mult decat decenta pentru tot ce are de facut in JOC si WEBSITE eu consider ca el e mai mult decat ideal sa ramana cu functia asta la fuziune. Sa nu mai specificam ca fiind pe serverul principal e cam penibil sa le cerem sa-si dea demisia / sa-i scoatem avand in vedere ca ei nu sunt nevoiti sa tranzitioneze pe alt server. Nu zic ca X sau Y nu trebuie sa ramana cu lider dar afirmatiile tale m-au facut putin trist.
 15. Salut Sartor , am facut acest pm deoarece nu mi se pare ca banul a fost acordat corect deoarece dovezile sunt insuficiente .Adica dovezile din clipul asta:

  Eu nu vad nimic iesit din comun in acest videoclip . Vine un admin 1 care e praf la tras si lui i se pare ca eu dau cu cod doar ca a vazut niste faze penibile . Aia stateau pe cladire pe c si era foarte usor sa.i nimeresc , se vede ca nu sare tinta dupa  ei  si ca acuratetea este de 35 % . Eu sunt in stare sa fac duel cu el filmand si sa ii arat ca il bat .

  Aici este cererea de unban :  https://www.rpg.b-zone.ro/players/unbanRequest/11731

   

  1. Show previous comments  7 more
  2. Cosmin Onofrei

   Cosmin Onofrei

   :)))))))))))

    

   Pai toate warning-urile sunt adevarate ? Adica se dau multe warning-uri si defapt cand intri pe jucator nu are nimic ....Inteleg is warning-uri, da fazele is demne de norecoil ?

  3. Jackus

   Jackus

   De ce nu ar fi, dupa cum se vede b-track toate gloantele tale merg liniar si nu ai un recul.

  4. R e l u

   R e l u

   Se vede si pe btrack fratemiu ca ai no recoil :)

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.