Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce fac baietii, acum vreo doua ore am ajuns si eu de la scoala, a inceput si saptamana asta... Astazi vad ca avem 3 waruri, sper sa fim cel putin 30, sa luam si noi 3/3 la GSB, ma bag sa fac si eu temele si sa vad ce mai fac, vorbim diseara la waruri!

@Yozuki Bun de tine, te trezesti la 12 no scoala, no stress :))

Edited by AIM PRINTU

Ce fac baietii, acum vreo doua ore am ajuns si eu de la scoala, a inceput si saptamana asta... Astazi vad ca avem 3 waruri, sper sa fim cel putin 30, sa luam si noi 3/3 la GSB, ma bag sa fac si eu temele si sa vad ce mai fac, vorbim diseara la waruri!

@Yozuki Bun de tine, te trezesti la 12 no scoala, no stress :))

Lasa ca te faci tu mare :))

91eby77.png

1: Idlewood - Attack 20:30-21:00

2: Airport II - Defend 21:00-21:30

3: Market - Defend 21:30-22:30

Maine, 24.11.2015, la ora 20:20 sa fiti in HQ pentru a ne pregati pentru WARURI !

Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc si nu au cerere de invoire vor fi sanctionati !

VREAU SA FITI 30+ ON PREZENTI !

Sa fiti on ba ca avem waruri destul de grele adica cel cu VTB o sa fie mai greu.

NU VREAU CA MAINE SA SE INTAMPLE LA FEL CA AZI LA ULTIMU WAR CAND CATIVA DINTRE VOI ATI IESIT.

@@South Deeyyuu, Evidenta facuta ca la ultimul war a fost jale....

ti am facut spam pe sms ca tre sa plec si i am zis la coke sa ti aminteasca. Sal ms.

Azi am fost buni la waruri, eu am fost la un kill de best, scoruri bune, sunt pe val. Ryakk? Ai fost azi la waruri ca nici nu te am vazut :))))))

Ez pe azi. Daca prindeti attackuri saptamana asta depasim 12 turfuri

@, Oke

Ieri a fost ok sa ziceam din punctul de vedere al prezentei darrr se poate mai bine mai ales ca voi la ultimul war iesiti in masa:| . Din 22 cati eram pe turf cu un war inainte am ajuns ca la ultimul war sa fim 13.....Chiar nu se poate o zi fara sa cedez nervos?:|

Astazi accept maxim 3 invoiri ca avem war`uri cu VTB si o sa fie greu.

Ne auzim la war`uri.

Salutare colegi, tocmai ce m-am trezit si eu, beam o cafea, voi ce faceti ?

@, Oke

Ieri a fost ok sa ziceam din punctul de vedere al prezentei darrr se poate mai bine mai ales ca voi la ultimul war iesiti in masa:| . Din 22 cati eram pe turf cu un war inainte am ajuns ca la ultimul war sa fim 13.....Chiar nu se poate o zi fara sa cedez nervos? :|

Astazi accept maxim 3 invoiri ca avem war`uri cu VTB si o sa fie greu.

Ne auzim la war`uri.

Lasa ba caii batem noi

Hai salut țiganilor, ce bine de mine azi fără școală, din cauza excesului de mâncare ni-a venit rău(cine cacat a mai pomenit așa ceva), și am cost nevoit să rămân acasă. :))).

Diseara sper să pot intra la săruri, ne-auzim, baftalos.

Hai salut țiganilor, ce bine de mine azi fără școală, din cauza excesului de mâncare ni-a venit rău(cine cacat a mai pomenit așa ceva), și am cost nevoit să rămân acasă. :))).

Diseara sper să pot intra la săruri, ne-auzim, baftalos.

Pai ce-ai mancat ma galma ?

@, pe la vreo 12 noaptea, eu am mancat: 2 banane, 1 portocala, un iaurt si oleaca orez, dar mi-a fost rau de tot a doua zi la scoala :)).

@, n-am fost eu pe cont :( dar am fost prezent la waruri.

@@BeyondOwn, doar 1 zi nu strica, voiam sa ma las ieri, dar m-am gandit mai bine. Mi se cam ia uneori de samp si de waruri, dar parca nu m-as lasa, pentru ca n-am ce sa mai fac asa seara... si ar merge o mica distractie. Inafar de asta, mi-a fost foarte rau si i-am zis daca vrea sa joace, baiatu a vrut i-am dat contu si l-am lasat sa faca ce vrea. Intelegi tu, ca esti baiat destept :*

Edited by LiTTLE Ryakk