Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma uitam prin videoclipurile mele de pe canal, mai vechi si am gasit acest trailer facut din placere. Sper ca nu am deranjat postand aici, nu e pentru +1, insa am zis ca poate va place / nu va place. :)
Si daca tot postez, sa aveti SARBATORI FERICITE !!!! ;)

Servus VDT!

La multi ani tuturor! Sa aveti parte de un 2016 bogat in toate numai in necazuri si lipsuri nu :))

N-am mai postat de ceva timp pe aici dar cu ocazia noului an se pot face si mici eforturi :)))

Pwpik la toti! Acum sa inceapa wars :>

La multi ani tuturor!

Bai eu 2 saptamani o sa joc de pe laptop la waruri deci o sa fiu un dezastru ca am un laptop praf,pana si in HQ am lag,poate o sa intru la waruri si o sa va ajut la influenta,din 18 ma reintorc la camin unde am PC-u si ma revansez,no problem.

Sper ca sunteti constienti de faptul ca avem cei mai buni membri si ca am putea bate noi recorduri si nu iesiti ca gainile dupa un war pierdut,ar fi pacat sincer.

La multi ani tuturor!

Bai eu 2 saptamani o sa joc de pe laptop la waruri deci o sa fiu un dezastru ca am un laptop praf,pana si in HQ am lag,poate o sa intru la waruri si o sa va ajut la influenta,din 18 ma reintorc la camin unde am PC-u si ma revansez,no problem.

Sper ca sunteti constienti de faptul ca avem cei mai buni membri si ca am putea bate noi recorduri si nu iesiti ca gainile dupa un war pierdut,ar fi pacat sincer.

Neata!

Adevarat graiesti NewLife! Avem membri buni si e pacat sa iese acum din factiune cand putem castiga mai mult, sa facem ceva mai frumos... Daca pierdem un war nu e bai ca doar nu e sfarsitul lumii :))

Astazi ajung si eu in oras si intru in game. Servus si aveti grija de voi :*

La multi ani tuturor!

Asa zic si eu.. orcum poate e posibil sa pierdem vreun war zilele astea daca nu ne adunam macar 30 on la waruri..

Nu prea dau pe aici de obicei. Nu prea dau pe nicăieri. Voiam să vă urez la mulți ani, sănătate și tot ceea ce doriți (pe plan real/virtual/orice alt plan mai aveți voi) să se împlinească. Sărbători faine! =D

Numa' eu nu astept warurile? Adica joc toata ziua cs si lol si cand vad ca e ora 8 si tre' sa intru la waruri imi pica oole :( :(

La multi ani, sa aveti parte de tot ce va doriti, dar cel mai mult, sanatate si bani!