Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara, ce fac baietii, bine sanatosi? Vad ca a picat serverul, explodeaza FB, saracii =)):)), bucurati-va si voi de ultima zi drq ;)

Cine stie niste moduri anti lag, va rog eu mult, fac cinste.

Servus!

Am vazut si eu cat de urat fac unii fara samp :)) Stau cu gandul numai la bani saracii =))

Eu ma uitat toata ziua la The Hangover 1,2,3,4 :D

Daca gasesti ceva antilag sa.mi spui si mie :*

Neata!

Salut Ba ce faceti sunteti bine sanatos :*

Servus ba. Eu acum ma trezi...

Ma duc sa.mi fac un ceai si sa mananc si intru si eu prin game sa vad ce mai e nou.

PS: ai mancat o litera infometatule :)) "... bine sanatosi..." ;)

Edited by A I M Sidorov

S-a terminat si vacanta asta..De maine inca 3 saptamani de chin pana la urmatoarea vacanta :)).

Ma pun sa ma uit la un film si dupa ne auzim prin game .

O zi calumea sa aveti.

Voi va plangeti ca de maine incepeti scoala ? eu de maine incep sesiunea de examene la facultate de mate-info si ma doare la basca,o sa vedeti si voi dupa ce mergeti la facultate si scapati de liceu/bac si toate cele ca v-ati stresat degeaba,oricum bacul se ia usor nu trebuie sa stai sa inveti zi de zi ca sa iei bacul,e destul daca mergi la scoala si iti bati putin capul sa fi atent la materiile importante iar chestia cu temele...nu va bateti capu ;).

@, Adevarate vorbe .

Acum am ajuns si eu de la liceu.Cred ca ma pun sa ma culc,daca nu ajung la waruri sa stiti ca dorm.

Sper sa ajung

Ne auzim mai tarziu in game.

Sef de pagina

Edited by Adreaan

91eby77.png

1. GSB LS - ATTACK - 20:00-20:30

2. East Beach LV- DEFEND - 20:30-21:00

3. Bratva I LV - ATTACK - 21:00-21:30

4. Caligulas LV - DEFEND - 21:30-22:00

Maine, 12.01.2016, la ora 19:45 sa fiti in HQ pentru a ne pregati pentru WARURI!

Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc vor fi sanctionati!

DACA VRETI DIN NOU LS NEGRU SI SA MAI CUCERIM CATE CEVA DIN LV, STITI CE AVETI DE FACUT.

Real power can't be given.. it must be taken

Salut Verdantilor, care-i treaba pe aici ? Ahh, da, am luat si eu ban... adminii de pe server numai dupa raport stau, ii dau datele, ma cauta 10 min, imi cade netul 5 sec si ma trezesc cu ban, asta e, am incercat sa nu fiu luat la teste pt. ca eram sigur ca o sa se intample odata si odata ceva de genu', dar asta e, mergem inainte, bafta la wars ! poate se trezeste kelton si imi da unban, doamne ajuta.

@AIM SaRtOR :*

Bafta prietene, sper sa ne mai revedem, si cum sa incep: Tu m-ai chemat aici, si am vrut sa renunt de multe ori, dar cu ajutorul tau am ramas aici sa ajut si am primit ce am meritat, dar totul se datoreaza tie. Iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine cat am stat aici, poate ne mai auzim, sigur, sper sa ai sansa si tu la lider aici cand o sa lase deey, ca meriti, bafta bosule, miss you :X

Bafta mai departe cu noua functie nabule! Mereu o sa fii fanul meu #1 si o sa te ajut! Am fost chemat in VDT de catre tine, ai facut tot posibilul ca sa te ajut, sa intru aici, pe tine nu o sa te dezamagesc dar odata cu plecarea ta dorinta mea de a ajuta VDT incepe si ea sa dispara. Am ajutat pentru ca erai tu. Nu cunosteam conducerea inafara de tine si Bey, Vafa este un baiat bun, intelegator dar nu este aceeasi chestie ca si cu voi ;)

Poate o sa ne intalnim in viitorul apropiat in acea factiune in care esti sublider ;)

Spor sa ai si ne mai auzim in game/ wapp :*

Salutare.

Pacat ma ca ne destramam, ati inceput toti cu demisiile, e adevarat ca e greu in LV si nu poti face mare lucru, insa daca ati avea putina rabdare am putea realiza ceva frumos, ca am luat un oras n-am realizat nimic.