Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut bajetii.Eu o sa pun o inactivitate cred.Aseara toata lumea se teleporta,trageam 3 gloante fugeam 3m si deja imi scadea 50 hp.

Pana o sa se rezolve chestia asta eu o sa pun inactivitate.Daca vreti sa mi-o acceptati bine,daca nu iarasi bine pentru ca asa stau si fac - degeaba cand altii se chinuie sa faca +.

Maine sau poimaine cred ca o pun daca nu se rezolva luni.

Un week-end placut sa aveti !

Salutare baietii.

Am avut o saptamana foarte,foarte proasta.

Aveam un lag imens,nu puteam face scor,am avut scoruri proaste rau,nu puteam merge la spawn kill pentru ca aveam 30 fps =))

Azi mi-am bagat un gta3.img si mi-au mai crescut fps-urile.

Acum astept placa video sa ma pot juca si eu normal la war-uri.

Salutare bajeti, n-am mai postat pe aici de ceva vreme si am cam pierdut ce se discuta :)) Din cate vad aveti teama ca ne-ar putea ataca SP ? Really? [-XCalmati-va ca e greu in LS chiar daca sunt ei 35+ la war :) :-q>:/

De luni vreau sa fim in numar cat mai mare la war pentru a reusii sa recucerim LS-ul si de ce nu sa mergem mai departe ! ;;)

Va las aici ceva frumos de relaxare :)) :D/

Doamne ce ma enerveaza copiii astia. Stau frumos pe loc pe autostrada, vine si da in mine cu huntleyul de mai multe ori, si daca ii trag in roti iau fw. Si cand dau sa-i vad profilul are level 103, cum dracu e posibil ba? nu inteleg acest joc plin de copii inapti.