Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma loveste o nuanta de verde in ochi cand ma uit in banlist, dar ce se intampla oare ? parca noi eram codati...

Maine poate intrati si voi sa luam LS-ul ala pentru a 2-oara oara in aceasta formula, aproape aceeasi formula..

Noapte buna.

@, man. prost. nu m-am uitat pana la capat, pune-te tu in locu lu marian, fix cum stateai, si pune-l pe el sa traga. cel mai bine. sa ai arma cu varful spre stanga, ca e posibil sa fi tras in arma ;)

Ma loveste o nuanta de verde in ochi cand ma uit in banlist, dar ce se intampla oare ? parca noi eram codati...

Maine poate intrati si voi sa luam LS-ul ala pentru a 2-oara oara in aceasta formula, aproape aceeasi formula..

Noapte buna.

No | TzaTziKy_ | PhaReLL | 28.01.2016 20:05 | 04.02.2016 20:05 | Refuz teste
Chiar crezi ca a avut asta coduri? Avea numai scoruri pe -, gen Dooley... :))

Nu a avut coduri, doar ca e usor pt. un admin sa se uite pe tab si sa arunce un ban pentru refuz/necooperare pt. diverse motive in loc sa dea spec. pe el...

Edited by pHeNOMz0r BELEAUA V I P

Servus!

Acesta este ultimul meu post in VDT.. Sper sa faceti o treaba buna in continuare si sa recuceriti LS, sa nu-i lasati pe verzisori sa puna mana pe turfs. Sper sa bagati iar LS in Doliu si de data aceasta sa intrati si in LV mai mult :)

Imi pare rau ca nu mai pot sta sa ajut dar, odata cu functiile vin si responsabilitatile.

Aveti grije de voi si de LS! Sa nu-l lasati pe mana celorlalti ca inca nu sunt pregatiti de asta :))

Servus si Succes la wars! :*

PS: Cine se apuca de RPG4 sau macar sa-si faca cont acolo, il rog sa ma adauge la Referral ID 27. Thnx and Good Luck!

Servus!

Acesta este ultimul meu post in VDT.. Sper sa faceti o treaba buna in continuare si sa recuceriti LS, sa nu-i lasati pe verzisori sa puna mana pe turfs. Sper sa bagati iar LS in Doliu si de data aceasta sa intrati si in LV mai mult :)

Imi pare rau ca nu mai pot sta sa ajut dar, odata cu functiile vin si responsabilitatile.

Aveti grije de voi si de LS! Sa nu-l lasati pe mana celorlalti ca inca nu sunt pregatiti de asta :))

Servus si Succes la wars! :*

PS: Cine se apuca de RPG4 sau macar sa-si faca cont acolo, il rog sa ma adauge la Referral ID 27. Thnx and Good Luck!

Felicitari pentru admin, fine!

Ai grija ce faci. :*

Felicitari pentru admin, fine!

Ai grija ce faci. :*

Mersi nasule! :*

O sa am grija, iti dai seama :))

Nu ma las eu pe mana altora mai ales a unor straini =))

Ma razgandii si raman sa ajut si la warurile din seara asta. Macar sa apar de 2x la rad pe lista de cucerire =))

Ne vedem la wars. Pwpik :*