Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Askhanar, Mai sunt si eu.

@ AIM Mykesl-ai rupt in ultima runda,imi pareai baiat de treaba dar vad ca si tu esti un zombie dupa patratelele alea de pe harta,stii ce iti recomand ? sa mai iesi din casa si sa vezi si tu cum arata un vagin,daca nu te ajuta fata te duci pe centura si cu 50 de lei te rezolvi.

Si ceva pentru codatii astia,bai slabilor,bai saracilor daca vedeti ca nu sunteti in stare sa tineti un deagle in mana va recomand factiunea taxi,nu ne mai stricati noua distractia,daca sunteti inapti si nu puteti sa tintiti fara sa va ajute un program atunci treaba asta nu e de voi.

A,era sa uit,trist e ca noi va batem si cu codurile voastre ca dam bine,ayaye acceptati realitatea.

Hai v-am pupat,puteti sa ma injurati cat vreti,pe mine ma doare in penis de voi.

Edited by South NWA Adrean

Am prins attack pe Creck LV si astfel vom avea 4 waruri in seara de 04/11/2016 . V-as ruga sa va prezentati in numar cat mai mare la warurile din aceasta seara deoarece doresc sa castigam 4/4 . Neprezentarea dumneavoastra fara o cerere de invoire cu un motiv bine intemeiat va duce la sanctionarea voastra conform regulilor impuse .

Am prins attack pe Creck LV si astfel vom avea 4 waruri in seara de 04/11/2016 . V-as ruga sa va prezentati in numar cat mai mare la warurile din aceasta seara deoarece doresc sa castigam 4/4 . Neprezentarea dumneavoastra fara o cerere de invoire cu un motiv bine intemeiat va duce la sanctionarea voastra conform regulilor impuse .

nici tu nu te crezi.

Vezi sa nu ti se faca rau cand mai scrii astfel de lucruri ...

Nu mai pleaca, #unbanned, ne auzim diseara.

Felicitari pentru unban, cu toate ca nu ai cod majoritatea luati ban dupa Top Gangsters, adica aia cu + mare, EU NU AM LUAT BAN DE CAND SUNT IN VERDANT DAR SUNT LUAT DE TESTE DE MULTE ORI, YEY.

Dupa cum ati vazut, m-am cam lasat de RPG1 si joc pe RPG3, check my signature. Oricum, va felicit, sper la mai mult de la voi.

Felicitari pentru unban, cu toate ca nu ai cod majoritatea luati ban dupa Top Gangsters, adica aia cu + mare, EU NU AM LUAT BAN DE CAND SUNT IN VERDANT DAR SUNT LUAT DE TESTE DE MULTE ORI, YEY.

Dupa cum ati vazut, m-am cam lasat de RPG1 si joc pe RPG3, check my signature. Oricum, va felicit, sper la mai mult de la voi.

Cine drq sa te baneze când ai maxim +5 pe ziua de war ???