Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cam atat si pentru mine, bafta baieti, hai cu 72/72 ca se poate!

Mi-a dat ban in 5 secunde, da nu-s in stare sa-l prinda pe jegosu ala de Jrcog in juma de ora care da secunda prin pereti si nu rateaza nimic, ce sa faci... B-Zone, rup baietii coadele de se satura pana sa-i prinda adminii astia competenti.

Bine ca baneaza pe aia care au boala de n ori ca sa ia unban tot de n ori, de restu va doare-n spit.

Mi-a dat ban in 5 secunde, da nu-s in stare sa-l prinda pe jegosu ala de Jrcog in juma de ora care da secunda prin pereti si nu rateaza nimic, ce sa faci... B-Zone, rup baietii coadele de se satura pana sa-i prinda adminii astia competenti.

Bine ca baneaza pe aia care au boala de n ori ca sa ia unban tot de n ori, de restu va doare-n spit.

Jrcog - k1d

Oricum, bafta mai departe.

Azi am fost in apele mele, e clara treaba. Nu mi-a mers mousefix-ul din cauza amaratului de antivirus, cum scrie "Unknown Publiser" acolo sus nu am ce sa-i faci.

Bulangiu jrcog ala..da secunde..

, Vezi, asta este un moment când ăștia care trăiesc într-un joc se enervează și ii supăra adevărul.

Tu nu trebuie sa fi frustrat ca la toate war urile ai aproape minus si dacă Verdant un câștiga, te bateai la Worst.

Momentan ce sa ți zic, supăra te mai departe și frustrează te ca ți am zis un adevăr.

H2k BlasT Ba tu nu vezi ca nu ai niciun viitor... ? Ai avut zilele tale de glorie pe celelante servere B-Zone pana cand te-au prins baietii si te-au banat pentru coduri . Chiar si in clipurile tale se vede in unele faze codu . Dupa ce primesti ban acolo vii aici si ne acuzi pe noi care am castigat fiecare war corect si ne-am batut de la egal la egal cu adversari nostri din fiecare oras . Dupa ce nu ai putut intra in verdant acuma vii si ne aduci noua acuzati ? Nu iti este rusine ?

Coaie ești prost ? Eu în Verdant? Ia intreaba l pe Askhanar de cate ori m a chemat și l am refuzat ca am zis ca nu mai joc pe 1, ești tâmpit? În versant nici o clipa nu am vrut sa intru ori sa am de gând sa intru, nu mai manca cacat aiurea.

Eu nici măcar nu te cunosc, de unde Pula mea zici tu ca am vrut eu Verdant?

Și cum sa ți zic, ești prost fără rost dacă înțelegi ce zic.

Pe alte rpg uri nu am fost banat niciodată pentru coduri, am luat un ban pentru fast connect însă nu am folosit eu, aveam ip comun cu acea persoana, acu 1 luna am fost iarăși banat și am fost debanat, am și video pe yt cu cerere unban.

Data viitoare te rog, taci in morții ma tii ca nu știi ce vorbești.

De la egal la egal auzi când aveți cei mai multi banati de când a venit Road. Taci în Pula mea ca toți știm despre ZEW.

Un om care în trecut a distribuit coduri pentru niște căcaturi de Turf uri este acuma curat, stai cuminte.

Nu i bag pe toți din ZEW. Sunt persoane și de nota 10 precum Robert ș.a.m.d

Acu sper sa nu ti mai aud pizda aia de gură.

Luati o melodie dinasta frumix

Si calmati-va. A inceput sfantul Weekend ;> Luati-va putin cacao cald, niste bezele si un film frumix.

Da-mi si mie un film smecher rau, de actiune sau ceva. Fara Suicide Squad ca l-am vazut.