Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pentru baietii care ma cred SEF =))

Maine 9.01.2017 toata lumea in HQ la ora 19 45 pentru waruri. Cine nu o sa fie prezent o sa primeasca Faction Warn. Nu accept invoiri, ati avut 3 saptamani de pauza.

Maine 9.01.2017 toata lumea in HQ la ora 19 45 pentru waruri. Cine nu o sa fie prezent o sa primeasca Faction Warn. Nu accept invoiri, ati avut 3 saptamani de pauza.

Edited by Askhanar

Salut băieți! Oficial avem alta conducere, eu nu o sa ma mai implic fiindcă îmi fac nervi degeaba, nu ascultati si absentați=sancțiune

Edited by Askhanar

@@AIM SylvyuGoogle YAMAN,Tu imi faceai spam "BA COLORS CE FACETI MA? CU 20 ON BATI IN LV?" :))) Uite dovada, ca am batut <3

P.s: Am avut mare noroc cu Tuzhky.jr din runda 5 n-a mai murit, doar pe turf a ramas, facea 4-5 killuri si /usedrugs, a rezistat pana in runda 15 si i-am batut.

Felicitari tuturor ,luni intr-o formatie mai buna, am nevoie de conturi cine are sa-mi dea PM, mai trebuie sa vina 3 membri de ai mei, Multumesc.