Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@ColorsV3SeTTINGS, lasa, boss, ca ne apucam la vara, sa scap de bac + admitere. :))

Ok. Iti fac cinste cand vii in Bucuresti, il chem si pe @@South Cokemeister ca are sa-mi dea 5 lei de mai demult + inca vreo 12 lei (3 euro) = bagheta pui de la Dristor. :D

Nu iti e dator si pentru codurile de le dai membrilor lui, sau plateste la timp ???

Nu iti e dator si pentru codurile de le dai membrilor lui, sau plateste la timp ???

Ba AS care are amenda ca nu gasesc unde ai postat

Bai până mea frate, ăștia cu codurile, s-a băgat versiune noua in pana mea la v2/3 sau care aveți?

Drqce, de doua ori mi s-a blocat jocul azi, adică mergeam așa cu mașina spre turf, poc aterizez cu 2 roti pe acolo pe dealurile de la hq, puf blocare, dar puteam sa scriu pe chat.

Nu-i de-ajuns că mi-ați fructut nervii până să îmi dau seama de ce îmi trepideaza ținta când campez cu m4, acum mai băgați și blocări d-astea, mai mai

Parcă văd că pe viitor va fi altceva, să setezi fail rate-ul oponenților, nu doar ăluia cu smooth. Asta ar însemna să dau in x dar sa nu îl nimeresc..

@IonuVRS ZEW

lasa-i we sa dea co codu, ce ai cu bajetii? :))

Dacă nu ar avea un efect direct asupra mea codurile lor, joace in pana mea și cu healthhack-uri, doar să îl aibă dezactivat când trag eu in ei.

App, lasa-l in colo de FastSpin ?

Edited by IonuVRS ZEW

Stiam. Am fost ironic mai sus. Vad ca adminii astia sunt prea incapabili pentru acest joc vechi. De aceea m-am si lasat de el. Pierdere de timp.

Askhanare nu ma mai bate la cap cu acest joc. Stii ca te iubesc din 2011 cand jucam noi si eram rivali. Era altceva. Hai va pwp. Ma gasiti in regie la Maria si Ion :))).