Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

A, credeam dq ca zici de mn =))

Lasa frt ca in joc e cv, in real e altceva, in joc bati in tastatura in real bati la ....

Mda ma Sprite. El e minusarul gangului si e cel mai tare-n clont .

Calmeaza-te ca te fac cand vrei si la orice ora vrei ;) nu mai fii tu tare-n clont ca nu stau sa joc la scor ;)

Zenoade poti sa nu mai plangi in fiecare topic de discutii al mafiilor?

Nu boss, postez unde vrea muschiuletu' meu :3

Ai terminat si tu 4 clase si te mandresti? :-? Sau faci pe interesantu' ?

Deja plangi prea mult, termina si nu mai posta ca esti enervant

Deja plangi prea mult, termina si nu mai posta ca esti enervant

Postez unde vreau cand vreau nu prea-mi pasa mie de cacatu' asta de joc ;)

Ai dat edit, ai gresit cu dex-u in fata? Vad ca tu faci vedetisme pe aici, ai capu ala doar ca sa nu iti ploua in gat.

Nu coite, uitasem sa iti spun ultima fraza, si faptul de la plans la durutu' in pula de voi e alta. Am postat aici ca asa am vrut si sa va arat ca aseara v-ati luat HQ-ul pe baza de cod. Va las sa putreziti aici nu mai dau reply, ceawless.

Nu coite, uitasem sa iti spun ultima fraza, si faptul de la plans la durutu' in pula de voi e alta. Am postat aici ca asa am vrut si sa va arat ca aseara v-ati luat HQ-ul pe baza de cod. Va las sa putreziti aici nu mai dau reply, ceawless.

Daca nu iti pasa taceai de mult, se vede ca vrei sa ai ultima replica, te crezi mare zew. 'nu mai dau reply' zici asta de 5 ani coita, indura si taci, nu tu ai crescut avispa, ci sub-liderii, mult noroc cu snr, sublideru ala, robert, vtmb, etc. Nu tu ai crescut avispa, tu esti doar de umplutura.

Te doar in ce n-ai de joc dar iti dai viata aici pe forum ;). Astept reply :)

Edited by RauleN

@@Zenod ZEW, Bai codasul factiunii, minusare sau cum vrei tu sa-ti zic. Au laut hq-ul ca am jucat eu in seara aia, d-aia. Away a luat doar o runda si a luat ban in runda 4-5. Iar celalat codat face kill si moare, face kill-moare si tot asa. Deci e = cu 0. Mai bine nu baga cod, ca l-a bagat degeaba. Sper ca te-ai lamurit.

Bai codasul factiunii, minusare sau cum vrei tu sa-ti zic. Au laut hq-ul ca am jucat eu in seara aia, d-aia.

Da ma am auzit de tine =))) tu esti mai ceva ca BeyondOwn, Muzzy, Alexander.Capone si multi altii, mai taci in pula mea din gura ca tot pandesti forumu' toata ziua " retrasule " hai nu mai dati mention ca pis pe neuronii vostrii ca oricum majoritatea de aici sunteti batuti in cap. Bafta!

Te doar in ce n-ai de joc dar iti dai viata aici pe forum . Astept reply

Ghertoi ca tine sunt peste tot, mars la somn ca te indoaie ma-ta pe genunchi daca te vede la ora asta online ;)

V-am pupat, fanilor!

Ba coaie. Daca nu mai joc, asta nu inseamna ca n-am dreptul sa-mi bat pl de prosti ca tine. Tu habar n-ai cine-s astia si mi enumeri mie aici ca sa ce? Sunt incomparabil bai mucea. Faci parte din cel mai tare gang de pe server si faci numai minus. Iti dai seama cat de petarda esti? Dar cred ca dai arme in HQ si le mai dai apa la baieti din cand in cand, de nu te-au renegat pana acum. In pl mea nu vezi ca toti rad de tine.. te-ai facut de cacao, ca de kkt ai fost mereu.

Nu ma mai eticheta ca esti 0 barat.

Edited by AIM SylvyuGoogle YAMAN