Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

GG băieți hai cu 72/72 , Băgați si voi waruri pe ciclu cat n-am timp de waruri =)))

Sylvyule la ce scoruri ai făcut zici ca a jucat o hoașcă bătrână =)))) Intra si baga furca-n ei cumetre :)))))

Edited by DemOnGTA

Mersi mult man, raman dator, uite aici si tinta care o am eu pe deagle:http://imgur.com/a/7mUX3

Uite cam asa mi se vede mie:http://imgur.com/a/79XO2

Mersi si tie @@Body97RPG o sa le incerc pe ambele, sper sa nu mai trag ca o cizma :D=))

Rank 4+, tecu' si combatu' va place a? Sa stati la attack nu prea...

Edited by PIttbulL07

Fenomenal... Bug si la attack. Apas pe HQ 69, sa dau attack pe HQ: Turf cannot be attacked. Dau attack pe Avispa: Turf cannot be attacked. Cand vad ca niciunul din turfurile pe care eu dadeam attack n-au fost atacate... :@

Fenomenal... Bug si la attack. Apas pe HQ 69, sa dau attack pe HQ: Turf cannot be attacked. Dau attack pe Avispa: Turf cannot be attacked. Cand vad ca niciunul din turfurile pe care eu dadeam attack n-au fost atacate... :@

Daca v-ati da interesul catusi de putin ati reusi sa prindeti si voi doua amaraturi de attack-uri, nu uita ca sunteti 6 care puteti da attack, bine ca la /order 3+ nu aveti bug.. :-W

Pnm si asa alergam ca Bula dupa Strula pe turf, macar sa avem 4 waruri...Da-ti dq attack-uri si in LV ca ma enerveaza sa tot alerg pe turf.. X(

Ratatu' ala de biscuite sau cum drq ii zice ma injura pe joc ca la usa cortului doar pentru faptul ca nu i-am dat m4 pe turf. Era spam pe chat si-mi arata gagicamea ceva pe telefon bai lepra dracu. Te gasesti sa ceri m4 pe turf in SF cand eram pe turf 3-4 verdant si 20 avispa dupa noi. Injuri ca un distrus, pisatule. Eu dadeam m4 si cand nu mi se cerea mie personal. Am 2mil de materiale pentru a da la toti, tarane.

Askh accepta demisia ca oricum nu mai intru. E prea urat sa stai vara legat in casa de la 8 pentru un joc. A fost frumos, candva. Restul respect si v-am pupat.