Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutareeee baietii mei <3 Acum am ajuns si eu de la liceu :( Am incercat attack aseara, dar mi-o dat erroarea aia, cand am dat a 2 a oara era prins deja peste tot, imi pare rau :( Dar vreu sa-l felicit pe ala care a dat attacku-ul pe HQ! Acuma seara sa fiti minim 32-33 on! O sa avem nevoie si de influenta dar si de killuri! Va astept in HQ diseara.

@Tovarasu PADI Felicitari pentru scoru de aseara.

@AIM Kappa Bai Eugen cu puta de papagal, diseara te vreau-n forma, bea o sticla de jack, ceva :P 

@AIM SylvyuGoogle YAMAN Pai, de ce zici ca esti dezamagit de mine? V-ati rugat cu toti sa nu merg in Avispa, nu am mers pentru voi chiar daca s-a suparat sNr si putin Mykes(dar lui i-a trecut) Am zis ca vin VDT + il stiu pe Mykes de mult timp deci trebuia sa-l ajut..

Edited by ColorsKiNG

3 minutes ago, ColorsKiNG said:

Salutareeee baietii mei <3 Acum am ajuns si eu de la liceu :( Am incercat attack aseara, dar mi-o dat erroarea aia, cand am dat a 2 a oara era prins deja peste tot, imi pare rau :( Dar vreu sa-l felicit pe ala care a dat attacku-ul pe HQ! Acuma seara sa fiti minim 32-33 on! O sa avem nevoie si de influenta dar si de killuri! Va astept in HQ diseara.

@Tovarasu PADI Felicitari pentru scoru de aseara.

@AIM Kappa Bai Eugen cu puta de papagal, diseara te vreau-n forma, bea o sticla de jack, ceva :P 

@AIM SylvyuGoogle YAMAN Pai, de ce zici ca esti dezamagit de mine? V-ati rugat cu toti sa nu merg in Avispa, nu am mers pentru voi chiar daca s-a suparat sNr si putin Mykes(dar lui i-a trecut) Am zis ca vin VDT + il stiu pe Mykes de mult timp deci trebuia sa-l ajut..

Mersi :* , macar sa avem influenta, ca la killuri o sa fie mai greu, ca Avispa sunt buni, si nu stiu cati o sa le faca fata, sa speram ca i batem

De saptamana viitoare intram in forta, hai sa zicem ca saptamana asta, v-ati cunoscut intre voi, dar de luni nu mai este de glumit! Minim 30 la war, altfel e varza.. si cu 30 primim bataie! Speram sa nu trebuieasca sa va dam sanctiunii aiurea.. Nu mergeti rambo si ascultati pe /f! De luni incepem cu evidenta war, cu tot! Rank 4+ stati la attack altfel primiti rank down! Multumesc de intelegere.