Jump to content

Black Week începe curând. Detalii aici

60% reducere pentru pachetele de 4e si 1e - 300 utilizari - COD: BFRPG60
50% reducere pentru pachetele de 100e - 20 utilizari - COD: BFRPG50
40% reducere pentru pachetele de 50e - 40 utilizari - COD: BFRPG40
30% reducere pentru pachetele de 40e si 30e - 60 utilizari - COD: BFRPG30
25% reducere pentru pachetele de 20e, 15e si 10e - 100 utilizari - COD: BFRPG25
50% reducere la toate produsele pentru forum - 60 utilizari - COD: BFFORUM50

 

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Ryz

RPG Helper
 • Content Count

  2636
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

335 Impeccable

4 Followers

About Ryz

 • Rank
  Iarba
 • Birthday 11/18/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Roman, Neamt
 • Hobbies
  Am si eu o pasiune, sa bat cat mai multa lume.

Previous Fields

 • Real name
  Dasca Razvan
 • RPG1 Nickname
  Ryz

Recent Profile Visitors

2403 profile views
 1. *Nick: PoloG *Rank: 2 *Data sedinței / evenimentului: 28.11.2020 *Motivul absentei (2/2): Sunt foarte ocupat cu task-uri de campanie electorala/facultate si nu am un program fix sa stiu daca voi fi liber. *Alte precizari?: Mersi.
 2. Ryz

  Dragnea ai Poloniei si Ungariei.. bine, macar Orban al Ungariei si-a dezvoltat tara cat de cat..
 3. *Nick: Ryz *Rank: 1 *Data sedinței / evenimentului: 15.11.2020, ora 20 *Motivul absentei (0/2): am un program foarte incarcat si incurcat si nu stiu daca voi putea participa *Alte precizari?: -
 4. E habarnist mare, Moldova nu are niciun judet în top 5 ale ratelor de infectare, plus situația din teren e ok, in Iași am fost cu autobuzul și toată lumea purta mască, se respecta distanța cât de cât, iar în satul unde locuiesc la fel, până și bătrânii poarta masca când merg la magazin sau biserică. Probleme sunt la cel mai apropiat spital, unde Director e un membru marcant al PNL Neamț, și au o administrare jalnică, crize de personal, medicamente, de fapt lipsește cam tot necesarul de bază.
 5. Ryz

  Sincer, PER incepe sa ma inspaimante cu numele aduse, daca mai aduc 2 fotbalisti, 3 tenismeni, 7 jurnalisti si 12 sahisti poate intra in parlament.
 6. Orice religie dusa la extrem este nociva, Macron are dreptate.
 7. Pot sa-l aduca si pe Hagi ca tot nu o sa faca pragul.
 8. - Nume: Ryz - Linkul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Ryz - Tipul de interviu dorit: Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - Linkul catre profilul de website al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Alte precizări: -
 9. Ryz

  Aripa reformistă din PNL mi se pare ok, dar aveți mult de muncă, gen Chirica la Iași, puteați mai mult..
 10. Ryz

  Observ că e un membru PNL aici, tare, și eu sunt membru USR, dar spre deosebire de majoritatea oamenilor intrați în politică eu nu susțin orbește tot ceea ce face partidul, acum la conducerea USR se afla Team Barna, o grupare foarte nocivă ce a călcat în picioare democrația internă și visele naive ale multor membrii, Cătălin Drula face parte din Team Barna, e doar un slugoi oportunist, Fritz însă e un om neutru, o persoana de calitate și chiar cred că ar trebui să-i dați o șansă și pun pariu că nu va dezamăgi.
 11. Negocierile astea erau mai mult despre alegerea celor doi vice-primari. Fritz a spus ca vrea un vice de la usrplus si unul de la PNL, mi se pare ok avand in vedere ca USR are 13/27 de consilieri parca..
 12. In timp ce la nivel national s-ar putea vorbi de un blat, la Timisoara in niciun caz, acolo s-a intamplat ca Fritz cu Nica au negociat ceva iar dupa cateva zile cei de la PNL s-au dat la fund si au spus sa astepte pana dupa parlamentare, ori Fritz ar cam vrea sa inceapa treaba din ce mi se pare.
 13. Mi se pare greu de crezut ca cei de la USR sa se puna de acord sa voteze cu Iordache fara ca cineva sa faca galagie public, stim prea bine ce galagioase sunt unele factiuni din interior partidului cand vine vorba de nereguli, si mi-e greu spre imposibil sa cred ca ar fi tacut la o asemenea manevra.
 14. - Nume: Ryz - Rank: 5 - Candidatul testat: Cata.Manzo - Rezultat proba teoretică: 0/3 - Rezultat proba practică: 1/3 - Rezultat final: admis - Alte precizări:
 15. fac dusmanii 2-3 lei se umfla carnea pe ei
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.