Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Ryz

RPG Helper
 • Content Count

  2679
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ryz last won the day on December 26 2020

Ryz had the most liked content!

Community Reputation

391 Impeccable

7 Followers

About Ryz

 • Rank
  Iarba
 • Birthday 11/18/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Roman, Neamt
 • Hobbies
  Bag un blunt

Previous Fields

 • Real name
  Dasca Razvan
 • RPG1 Nickname
  Ryz.10inLicenta

Recent Profile Visitors

3233 profile views
 1. vestul e slab, dar totusi nu cred ca se va ajunge la razboi, cand vor vedea Ucrainienii ca NATO nu are curajul sa-i apare vor ceda de buna voie.
 2. Nume în joc: Ryz.120LAPIEPT - Rang: 3 - Echipa din care fac parte: swat - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament - Număr de învoiri în luna respectivă: prima - Alte precizări: Am un program ciudat si incarcat si nu cred ca pot ajunge.
 3. Cred ca un razboi este ultimul lucru de care mai are nevoie pamantul in momentul asta, dar iresponsabilul Putin e in stare de orice.
 4. doar lei grei ca pe aici nu a ajuns occidentul inca
 5. Ryz

  Nu cred ca unirea cu Romania i-ar ajuta neaparat, insa aderarea la Uniunea Europeana ar fi un lucru foarte bun pentru fratii nostri de peste Prut.
 6. cred in dumnezeu nu in covrig 19
 7. Ryz

  Naspa disperarea din Republica Moldova, privind spre ei ne putem imagina situatia noastra daca nu am fi fost in Uniunea Europeana.
 8. - Nume: Ryz.10INLICENTA - Rang: 3 - Echipa curentă: roads - Echipa în care doresc: swat - Motivul: Vreau sa ma ocup de infractori, sa fiu un Batman al San Andreas-ului. - Alte precizări: -
 9. Ryz

  Chiar ma consider putin socialist, ideea e ca pentru un 1% in plus impozitat de la un om care castiga foarte foarte mult, poti scuti 3-4 persoane sa mai dea aia 40% ai lor, ca si asa sunt amarati. Oricum in Romania e clar ca nu putem face impozitare progresiva momentan, efectiv e imposibil sa maresti taxele, chiar si celor care castiga mai mult.
 10. Ryz

  Impozitarea diferentiala (progresiva). Vad ca multi de aici sunt mari sustinatori ai impozitarii egale, de parca ar fi multi-milionari sau afaceristi cu totii. Impozitarea progresiva presupune sa mai dai o sansa si celor saraci, care lucreaza pe salariul minim desi muncesc 8h/zi si 5 zile pe saptamana. Sa zicem, un om care are salariul minim brut de 2.400 lei i se ia acelasi procent din salariu cat unuia care castiga 20.000 euro, sa nu mai vorbim ca un afacerist are impozitul pe profit jumatate fata de cat are un amarat impozitul pe venit. Da, sunt de acord ca la noi in tara impozitele sunt prea mari, 45% din salariu sa mearga la stat, e mult. Impozitarea progresiva ar trebui sa ajunga la 45% doar in cazul celor mai mari salarii, la noi este impozitul pentru toate salariile.
 11.  

  1. Kevin

   Kevin

   un tigru si un leu eu cu frățiorul meu

 12. Hai salut, imi dau si eu cu parerea despre ora antrenamentului, vreau sa spun ca mi se pare cel mai ok pentru toti sa fie duminica ziua, fiind zi libera cu siguranta majoritatea suntem acasa in timpul zilei, in schimb seara, poate mai iesim pe afara.
 13. Ryz

  respect
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.