Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

Ryz

Member
 • Content Count

  2573
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

299 Extraordinary

3 Followers

About Ryz

 • Rank
  Iarba
 • Birthday 11/18/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Roman, Neamt
 • Hobbies
  Am si eu o pasiune, sa bat cat mai multa lume.

Previous Fields

 • Real name
  Dasca Razvan
 • RPG1 Nickname
  Ryz

Recent Profile Visitors

1811 profile views
 1. Ryz

  sa nu va sinukidetz kopi dak pierdetz functziile
 2. De foame îți tot dai talente pe aici? 

  1. Show previous comments  2 more
  2. Ryz

   Ryz

   Aia produsi de mamica-ta

  3. meridionable ZEW

   meridionable ZEW

   :))) virginel eu in locul tau as tacea ca nu sunt eu ala care plange dupa una pe care nici macar nu o cunoaste in realitate :)) 

  4. Ryz

   Ryz

   =))))))))))))))))) dupa cine am plins m3n 

 3. Ryz

  Iar*, boss.
 4. Ryz

  Ce macho ești, tipicul de cocalar, frustrat, țigări la bucata și Bucegi la pet boss?
 5. Ryz

  @meridionable ZEW nu o mai înjura pe Elena ca ți-a arătat adevărată viata nu aia cu care te lauzi tu pe samp, hai nu mai fi trist ca-ți trimit eu o canistra de benzina sa te plimbi puțin
 6. Ryz

  ca giovanni becali
 7. Ryz

  Pai n am cum sa nu fac mișto de ăștia ca tine, umorul ajuta la relaxare și mai elimina din stresul cotidian, dar mna job-ul de pizzer nu implica prea mult stres, te înțeleg
 8. Ryz

  @meridionable ZEW îmi bagi concursul la raport și apoi postezi să-mi dai fw? Ți-am explicat, regula cu participanții a fost noua și nu știam de poza, la ce sa mai fac poza după ce am terminat concursul? Având în vedere ca regula e noua, puteai sa mi anulezi concursul din raport sau să-mi dai un AV, nu trebuie sa sari cu sancțiune imediat. Spre deosebire de alții unii mai au și lucruri de făcut în real life și nu au timp sa verifice non stop fiecare modificare din regulamentul de pe samp. @Maty North ce părere ai despre greșeala mea?
 9. diicotu pe fir da io am wireless
 10. - Nume: Ryz - Rang: 4 - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 8 Iulie 2019 - Tipul emisiunii/concursului: Geografie - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: Mary, Adi.17, Gogu[Huligan], Virusica, MarshMello - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului/emisiunii: https://imgur.com/a/Q5q381g - Dovada (screenshot) cu participantii la inceputul concursului: https://imgur.com/a/Q5q381g - Alte precizări: Asta cu screenshot-ul cu participantii nu era inainte, sorry.
 11. Ryz

  ce parere aveti despre salut
 12. Ryz

  Nume în joc: Maryoking Data și ora: 7 Iulie 2019 Ora 19:00 Tipul activității: Duels Premiul activității: 69.000$ Prezenta (obligatorie/opționala): Optionala Reguli activitate: Duele deagle, cel mai bun câștiga, finala o sa fie 3/5 Detalii despre desfășurarea activitați: În training. Evidență activitate(în max 24 ore) Alte precizări:
 13. Ryz

  eu nu ma pierd in narcotice nah
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.